Steam Tom Clancy's Rainbow Six Siege $6.39

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Oyuna yeni başlayacaklara öneri: başlamayın. başlamayın çünkü, karşınıza gelecek adamlar 20 yıllık komando gibi oynuyor. başlamayın çünkü çok fazla toxic insan var, küfür sansürlü olsa bile sizi tilt edebiliyorlar oynanislariyla. başlamayın çünkü oyun neredeyse tamamen rush/fast peek Shooting'e dönmüş durumda. Bunun sebebi oyuncuların artık haritalarda saldırı ve savunma raundlarında hangi Side'a göre nasıl oynayacağını ezberlemiş olmasından kaynaklanıyor. Bundan dolayı da eski taktiksel shooter tadını yakalayamıyorsunuz.

@hogwartscanavarı, biz eğlenebiliyoruz. Almayın diyerek geçiştirilebilecek bir oyun değil. Alıştıktan sonra oynanabiliyor oyun. Düşük eloda, Standart modda o kadar abartı bordo berelilere denk gelmiyorsunuz. Oyun zevkli, alınır.

Oyuna yeni başlayacaklara öneri: başlamayın. başlamayın çünkü, karşınıza gelecek adamlar 20 yıllık komando gibi oynuyor. başlamayın çünkü çok fazla toxic insan var, küfür sansürlü olsa bile sizi tilt edebiliyorlar oynanislariyla. başlamayın çünkü oyun neredeyse tamamen rush/fast peek Shooting'e dönmüş durumda. Bunun sebebi oyuncuların artık haritalarda saldırı ve savunma raundlarında hangi Side'a göre nasıl oynayacağını ezberlemiş olmasından kaynaklanıyor. Bundan dolayı da eski taktiksel shooter tadını yakalayamıyorsunuz.

Direkt olarak başlamayın çünkü çok fazla hile var desen de yeterli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hasanxcd, 140 TL civarına düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Arada abartı bir fark olmasa da beklenebilir kesinlikle.

@hogwartscanavarı, biz eğlenebiliyoruz. Almayın diyerek geçiştirilebilecek bir oyun değil. Alıştıktan sonra oynanabiliyor oyun. Düşük eloda, Standart modda o kadar abartı bordo berelilere denk gelmiyorsunuz. Oyun zevkli, alınır.
Bende aldım ve sinirlendim geri sildim. Bu benim bir tavsiyemdir. Isteyen alip deneyebilir tabii ki. O kişinin kendi seçimi ona karışamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı