Tom Clancy's Rainbow Six: Siege açılırken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Nixist

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
540
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Laptopumu genel bakım amacıyla yetkili servise gönderdim ve elime 2 gün önce ulaştı. Bakımı yapılmış ve reset atılmıştı. Windows'un eski bir sürümü kurulu olduğundan güncelledim. Ardından driver güncellemelerini de yaptım. Ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'i yükledim. Oyunu başlattım fakat sanki bir şeyler farklı gibiydi. Açılırken penceler bir açılıp kapandı vs. arından BattlEye Launcher falan derken tam oyun ekranı açılacakken (tam ekrana geçecekken yani) mavi ekran geldi "cihazınızın yeniden başlatılması gerekiyor. Yeniden başlatılacak" yazıyordu. Bu birçoğumuzun bildiği "veri toplanıyor %..." gibi bir kısım yoktu. Yeniden başlatıldı tekrar denedim açmayı ve aynı sorunu yaşadım. Başka oyunlarda benzer bir problem olmadı. Şimdilik sadece Rainbow'da yaşadım. Biraz araştırıp farklı çözümler (BattlEye'ı silip tekrar yüklemek, güvenlik taramalarından dışlamak, direkt olarak antivirüs kapamak) denedim fakat sorun BattlEye'da değil anladığım kadarıyla. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Edit: Bir arkadaşım sorunun DirectX'ten kaynaklı olabileceğini söyledi. DxDiag ile kontrol ettim DirectX sürümü kısmında "DirectX12" yazıyordu ama sizce burayla alakalı bir şey olabilir mi?

Sistem özellikleri.
---------------------
  • Intel i5 7200U.
  • 8 GB DDR4.
  • 1TB HDD.
  • GeForce 930MX.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyası paylaşınız.
 
Minidump dosyası paylaşınız.
Aradım fakat bulamadım
uzantıyı kopyalayıp dosya gezginine yapıştırmam yeterli mi ?

Aradım fakat bulamadım
uzantıyı kopyalayıp dosya gezginine yapıştırmam yeterli mi ?
Biraz daha baktım ama herhangi bir şey bulamadım.Dediğim gibi yani mavi ekran gibi değildi."Cihazınızın yeniden başlatılması gerekiyor.Yeniden başlatılacak" şeklinde bir uyarı veren mavi ekrandı.Oyunu da sildiğim için şuan tekrar mavi ekran almayı deneyemiyorum.En kısa süre içersinde dönüş yapmaya çalışıcam.Olası bir tahmininiz varsa yazarmısınız lütfen.

Minidump dosyası paylaşınız.
Dostum kusura bakma gözden birşey kaçırmışım

Şuna bir bakarmısın

Durdurma Kodu: VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR

Bu microsoft redisturable işte visual c++ vs. gibi birşey eksik olabilir mi ?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı