Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Luvox

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de 60 TL'lik bir bütcem var. Hazır Rainbow düşmüşken alsam mı yoksa yerine Dead by Daylight mı alsam karar veremedim. Sizce hangisini alayım?

Rainbow güzel oyun fakat anlaması ve zevk almaya başlaması 1 ayı geçiyor.Arkadaşların olursa sarar fakat tek başınaysan benden eksi puan alıyor rainbow.

Alınır. Muhteşem bir oyun ama alışması zaman alıyor CS:GO'dan geçince Rainbow'a böyle tek elde 25 30 kill alırım diye düşünüyordum tek elde 3 kill zor aldım :D. Yani kısacası öğrenmesi zor ama yakın zamanda Rainbow Six quarantine çıkacak onu bekleyebilirsiniz.
Rainbow güzel oyun fakat anlaması ve zevk almaya başlaması 1 ayı geçiyor. Arkadaşların olursa sarar fakat tek başınaysan benden eksi puan alıyor Rainbow.

Ben tek başıma da çok çok eğlendim.

Tom Clansy's tam bir takım oyunu üzerine kurulu olan bir oyun. Oynaması alışana kadar epey zor. CS de ki gibi adamların karşısına çıkıp kurşun yağdıramıyorsun. Strayeji ve takım oyunu ile oyunu kazanıyorsun. Bir kurşun bile sıkmadan tuzaklar seni öldürüyor ve sonra sövüyorsun. Zevk meselesine dayalı.

Steam'de 60 TL'lik bir bütcem var. Hazır Rainbow düşmüşken alsam mı yoksa yerine Dead by Daylight mı alsam karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
Katilli,bir takım bulmacalar ile oradan kaçmalı birşeyler seviyorsanız Dead by Daylight ama ben sizin yerinizde olsam bilgisayarım hem karşılıyor hemde param var diye Rainbow Six: Siege alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı