Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Voidu da inidirimde daha önce hiç oynamadım ama sadece normal olanı indirimde Delux'e ve diğer versiyonu 300 400 TL idi sanırsam normali 35 TL.

Tam ben de oyunla ilgili gönderi paylaşacaktım bu gönderiye denk geldim. Al dostum on numara oyun, yıllardır oynuyorum az kanser etmedi ama alternatifi yok bu oyunun o yüzden bırakamıyoruz da :d

Standartta operatörler açık değil sanırım sıkıntı olmaz zamanla açılır ekip arkadaşın yoksa ingilizcen yoksa info alıp veremezsin

Hocam çok vakit ayırmam ama okulda bir yemek yemek bile 35 TL etmiyor neredeyse bu fiyata oyunu kütüphaneye eklemek mantıksız değil sanki.

Hocam 300 saatte haritaları anca ezberleyebilmiştim. Güzel oyun ama vakit ayırmalısınız.

Standartta operatörler açık değil sanırım sıkıntı olmaz zamanla açılır ekip arkadaşın yoksa ingilizcen yoksa info alıp veremezsin.

Tam ben de oyunla ilgili gönderi paylaşacaktım bu gönderiye denk geldim. Al dostum on numara oyun, yıllardır oynuyorum az kanser etmedi ama alternatifi yok bu oyunun o yüzden bırakamıyoruz da :d

Taktiksel FPS oyunu seviyorsanız alın.

Haritaları ezberleyeceksin türkler toxic oynuyor info vermez o yüzden ingilizce bileceksin direkt yabancılarla oynayacaksın veyahut takımını kuracaksın öyle yoksa kütüphaneden öte gitmez

Haritaları ezberleyeceksin türkler toxic oynuyor info vermez o yüzden ingilizce bileceksin direkt yabancılarla oynayacaksın veyahut takımını kuracaksın öyle yoksa kütüphaneden öte gitmez
hocam ingilizcem iyi ama benden başka oynayan arkadaşım yok ama ben haftada toplam 5 saat oynarım yazın çok oynayabilirim belki

Nays bende de hata veriyordu, nays destege yazmistim halen düzeltememisler ama papara oluyor. Dogru girdiginizden emin olun ve liminitinize bakin. Son care yeni kart acin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı