Tom Clancy's Rainbow Six: Siege çok fazla yer kaplıyor

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en üst pakete sahibim. Epic'den 85 GB indirdim. bir de üstüne 56 GB güncelleme indiriyorum. 170GB yerim vardı, 30 kaldı. güncelleme tamamen indikten sonra depolama alanım artar mı? Bu oyunun bu kadar büyük olmaması gerekiyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en üst pakete sahibim. Epic'den 85 GB indirdim. Bir de üstüne 56 GB güncelleme indiriyorum. 170GB yerim vardı, 30 kaldı. Güncelleme tamamen indikten sonra depolama alanım artar mı? Bu oyunun bu kadar büyük olmaması gerekiyor çünkü.

Bende Epic'ten almıştım sizin dediğiniz gibi yükledim bende operator Edition vardı Epic'ten sildim Ubisoft Connect'ten yükledim sadece

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en üst pakete sahibim. Epic'den 85 GB indirdim. bir de üstüne 56 GB güncelleme indiriyorum. 170GB yerim vardı, 30 kaldı. güncelleme tamamen indikten sonra depolama alanım artar mı? Bu oyunun bu kadar büyük olmaması gerekiyor çünkü.
Ben 40 GB indirdim, ondan sonra düştü. 4K paketide mı yüklediniz?

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de en üst pakete sahibim. Epic'den 85 GB indirdim. Bir de üstüne 56 GB güncelleme indiriyorum. 170GB yerim vardı, 30 kaldı. Güncelleme tamamen indikten sonra depolama alanım artar mı? Bu oyunun bu kadar büyük olmaması gerekiyor çünkü.

Oyunu Epic Games'ten yüklemene gerek yok hatta sırf R6 için ise bilgisayarına kurmana bile gerek yok. Ubisoft'tan sadece indirmen yeterli.

Epic 85 GB indiriyor. Ubisoft güncelliyor ve en sounda 55 GB oluyor oyun.
bende maalesef öyle olmadı
Oyunu Epic Games'ten yüklemene gerek yok hatta sırf R6 için ise bilgisayarına kurmana bile gerek yok. Ubisoft'tan sadece indirmen yeterli.
ozaman bu gece oyunu silip ubisoft dan normal GBlar ile indirebilirim. ama oyunun en üst versiyonuna ubisoft üzerinden sahip olduğumu nereden görebilirim

Son düzenleme:
Bende maalesef öyle olmadı.

O zaman bu gece oyunu silip Ubisoft'dan normal GB'lar ile indirebilirim. Ama oyunun en üst versiyonuna Ubisoft üzerinden sahip olduğumu nereden görebil.

Bende maalesef öyle olmadı.

O zaman bu gece oyunu silip Ubisoft'dan normal GB'lar ile indirebilirim. Ama oyunun en üst versiyonuna Ubisoft üzerinden sahip olduğumu nereden görebilirim?

Ubisoft'tan indirdiğin zaman zaten en güncel halini indirmiş olacaksın.
Epic 85 GB indiriyor. Ubisoft güncelliyor ve en sounda 55 GB oluyor oyun.

Maalesef öyle olmuyor hem Epic'ten hem Ubisoft'tan 2 kere indiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı