Tom Clancy's Rainbow Six Siege Crash Veriyor

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Oyun: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Merhabalar. Oyuna girdiğimde herhangi bir problem olmuyor girip oyunu oynayabiliyorum fakat "Operatörler" sayfasına girdikten bir süre sonra menüdeki butonlar vs. kaybolmaya başlıyor ve bu olduktan sonra oyun crash veriyor. Çözüm nedir bilen var mı acaba?

Yeterli bilgi vermediysem söyleyin istediğiniz bilgileri ulaştırmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 kere denedim ve her seferinde dosyalardan bazılarının bozuk olduğunu "Repair" tuşuna basmamı istediğini söyledi. Dediğini yaptım ve her seferinde yaklaşık 6 MB bir dosya indirdikten sonra oyunu açmama izin verdi fakat hata hala devam etmekte.

Yaklaşık 3 kere denedim ve her seferinde dosyalardan bazılarının bozuk olduğunu "Repair" tuşuna basmamı istediğini söyledi. Dediğini yaptım ve her seferinde yaklaşık 6 MB bir dosya indirdikten sonra oyunu açmama izin verdi fakat hata hala devam etmekte.
Oyun Steam de mi yoksa Uplay de mi ?

Uplay üzerinden oynuyorum.
Oyunun kurulu olduğu disk\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc
Bu dizine gittikten sonra pc klasörü içerisinde ki her şeyi silin ve dosya doğrulamayı yeniden yapın.

Dediğinizi yapıp doğrulamayı yeniden başlattım bittiği zaman size haber vereceğim.
Oyunun kurulu olduğu disk\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc
Bu dizine gittikten sonra pc klasörü içerisinde ki her şeyi silin ve dosya doğrulamayı yeniden yapın.
Şu an doğrulama bitti ve 5.42 GB kadar bir güncelleme verdi. Yarın güncellemeyi yapıp buraya yazacağım. İyi geceler efendim, umarım yarın da buralara göz atarsınız.
Güncellemeyi bitirdim. Oyunu açmalı mıyım?
Az önce oyuna girip baktım ve şu anlık hata yok gibi. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhabalar. Sorunum yeniden başladı ve bu sefer daha oyuna giremeden "Preparing Content" işleminde oyun çökmeye başladı acaba aynı önerinizi mi denemeliyim yoksa başka bir sorun mu var.

Not: Yeni gelen yaklaşık 750 Megabyte güncellemeden sonra crash sorunu başladı.
Sorunu kendim az önce çözdüm teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı