Tom Clancy's Rainbow Six Siege Crash Veriyor

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Oyun: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Merhabalar. Oyuna girdiğimde herhangi bir problem olmuyor girip oyunu oynayabiliyorum fakat "Operatörler" sayfasına girdikten bir süre sonra menüdeki butonlar vs. kaybolmaya başlıyor ve bu olduktan sonra oyun crash veriyor. Çözüm nedir bilen var mı acaba?

Yeterli bilgi vermediysem söyleyin istediğiniz bilgileri ulaştırmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de öyle zaten. Play tuşuna basınca donup atıyor. Hata kodlarını paylaşsam anlar mısın?
Valla hocam işlemciden bu kadar emin olma sebebim Twitch Rainbow yayıncısı Jabba abimizin chat kısmında da bu muhabbete denk gelmem :)
Hatta sizin için Rainbow sistem gereksinimlerini buldum System Requirements for Rainbow Six: Siege

*Please note that only CPU with 4 logical cores (or more) are supported. Yazıyor sitede, yani türkçesi sadece 4 ve daha fazla sayıda mantıksal çekirdeğe sahip işlemciler desteklenmektedir.

Valla hocam işlemciden bu kadar emin olma sebebim Twitch Rainbow yayıncısı Jabba abimizin chat kısmında da bu muhabbete denk gelmem :)
Hatta sizin için Rainbow sistem gereksinimlerini buldum System Requirements for Rainbow Six: Siege

*Please note that only CPU with 4 logical cores (or more) are supported. Yazıyor sitede, yani türkçesi sadece 4 ve daha fazla sayıda mantıksal çekirdeğe sahip işlemciler desteklenmektedir.
Hoaydaaa.. O halde bi 7700k takıcaz mecbur. İleriye yönelik güzel bir hareket olur :)

@emiryasa kardeş rainbowa girerken tam entere basın ekranı çıkıyo entere basıyorum siyah ekranda kalıyor tek çareside pc yi kapatıp açmak 1 aydır çözüm arıyorum bulamadım launcher log klasöründe error yazan dosyalar var nasıl yapıcam bilmiyorm ve sadece online oyunlarda yapıyo pc yi servise gönderdim format attım oyunu sildim yükledim her türlü güncellemesini yaptm ama düzelmedi sanırm aynı sorun sendede var bi yardımcı olun yaptıysanız banada kafayı yicem o kadr para verdik ne rainbow açılıyo ne pubg ne gta 5 online oyunların hiçbiri açılmıyo siyah ekranda kalıyor

@emiryasa kardeş rainbowa girerken tam entere basın ekranı çıkıyo entere basıyorum siyah ekranda kalıyor tek çareside pc yi kapatıp açmak 1 aydır çözüm arıyorum bulamadım launcher log klasöründe error yazan dosyalar var nasıl yapıcam bilmiyorm ve sadece online oyunlarda yapıyo pc yi servise gönderdim format attım oyunu sildim yükledim her türlü güncellemesini yaptm ama düzelmedi sanırm aynı sorun sendede var bi yardımcı olun yaptıysanız banada kafayı yicem o kadr para verdik ne rainbow açılıyo ne pubg ne gta 5 online oyunların hiçbiri açılmıyo siyah ekranda kalıyor
Valla dostum ben de herşeyi denedim. Benim sorunum işlemciden çıktı. Senin sorun başka bir yerden çıkabilir. Senin sorun da genel bir sorun olarak gözüküyor. Bendeki sıkıntı tek rainbowdaydı ama sende hiç bir oyun açılmıyor diyorsun. O konuda diğer bilgili arkadaşlar yazabilirler.
Fakat bunun ile ilgili bir kaç çözüm var Technopat'ta. Biraz bak Rainbow ile ilgili konulara bir kaç kişi farklı çözümler bulmuşlar.

Nasıl çözdüğünüzü yazarsanız, sorunu olan diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirsiniz.

Hocam merhaba bende şöyle bir sıkıntı var maça girerken donuyor o ekranda sonra oyundan atıyor crash yiyorum datasounddan PC dosyasını da sildim her şeyi denedim olmuyor! Olmuyor! Yardımcı olun lütfen.
Buraları okumamıştım işlemciden kaynaklanıyor G4400 kullanıyorum :(

yeni sistem aldım bende rainbow indirdim. 10 dakika oynadıktan sonra siyah ekran geliyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Yazdıklarınızın hepsini denedim ama halen aynı.
Steam'den oynuyorum oyunu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı