yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in menüsündeyken güncelleme gerek diye bir hata çıkıyor fakat Steam'den oyun dosyalarını bütünle yapmama rağmen hala daha hata değişmedi. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 20221225_211548.jpg 94,6 KB · Görüntüleme: 565
Merhaba arkadaşlar, ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in menüsündeyken güncelleme gerek diye bir hata çıkıyor fakat Steam'den oyun dosyalarını bütünle yapmama rağmen hala daha hata değişmedi. Ne yapmam lazım?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 25 Aralık 2022 #2 O hata bazen sebepsizce ortaya çıkıyor. Bir süre sonra tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #3 Shfly dedi: O hata bazen sebepsizce ortaya çıkıyor. Bir süre sonra tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat oyuna giremiyorum çevrimdışı gözüküyorsun diyor bana oyun. Artı 0 Eksi
Shfly dedi: O hata bazen sebepsizce ortaya çıkıyor. Bir süre sonra tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat oyuna giremiyorum çevrimdışı gözüküyorsun diyor bana oyun.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 27 Aralık 2022 #4 yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam fakat oyuna giremiyorum çevrimdışı gözüküyorsun diyor bana oyun. Genişletmek için tıkla... O hatayı biz de yaşıyorduk, giremediğimiz için çıktık ve birkaç saat sonra tekrar denediğimizde girebildik. Artı 0 Eksi
yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam fakat oyuna giremiyorum çevrimdışı gözüküyorsun diyor bana oyun. Genişletmek için tıkla... O hatayı biz de yaşıyorduk, giremediğimiz için çıktık ve birkaç saat sonra tekrar denediğimizde girebildik.
A Akuma_a Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #5 Shfly dedi: O hatayı biz de yaşıyorduk, giremediğimiz için çıktık ve birkaç saat sonra tekrar denediğimizde girebildik. Genişletmek için tıkla... Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz? Artı 0 Eksi
Shfly dedi: O hatayı biz de yaşıyorduk, giremediğimiz için çıktık ve birkaç saat sonra tekrar denediğimizde girebildik. Genişletmek için tıkla... Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz?
KS KS yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #6 Akuma_a dedi: Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli internet denen bir şeyi kapattım oldu. Artı 0 Eksi
Akuma_a dedi: Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli internet denen bir şeyi kapattım oldu.
A Akuma_a Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #7 yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam güvenli internet denen bir şeyi kapattım oldu. Genişletmek için tıkla... nerden kapattın peki oyun ayarlarından falan mı ? Artı 0 Eksi
yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam güvenli internet denen bir şeyi kapattım oldu. Genişletmek için tıkla... nerden kapattın peki oyun ayarlarından falan mı ?
KS KS yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #8 Akuma_a dedi: Nereden kapattın peki oyun ayarlarından falan mı? Genişletmek için tıkla... İnternette güvenli internet kapatma yazarak bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Akuma_a dedi: Nereden kapattın peki oyun ayarlarından falan mı? Genişletmek için tıkla... İnternette güvenli internet kapatma yazarak bulabilirsin.
A Akuma_a Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #9 yumurtalıkaşar01 dedi: İnternette güvenli internet kapatma yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis yapamam ya o çözümü internet benim değil Artı 0 Eksi
yumurtalıkaşar01 dedi: İnternette güvenli internet kapatma yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis yapamam ya o çözümü internet benim değil
engin06 Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Mart 2024 #10 Akuma_a dedi: Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz? Genişletmek için tıkla... Ben VPN acıp cözmüştüm. Artı 0 Eksi
Akuma_a dedi: Hocam, aynı hatayı bende alıyorum aradan 6 7 saat geçti ve hâla düzelmedi siz kaç saat sonra girebildiniz? Genişletmek için tıkla... Ben VPN acıp cözmüştüm.