Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hangi paketi alınmalı?

Evet. CoD'a o kadar para vermeye değmez. Başka oyunlara yönelin, Elden Ring, RDR2 vb.

Evet alabilirsiniz. Başka güzel hikayeli oyunlar da var bunlarla alakalı çok konu açıldı biraz göz atarsanız almadan önce iyi olur.
Elden ring, Sekiro, Rdr2, Ready or not, Hogwarts Legacy, Metro full paket, Batman full paket, Assasins creed valhalla, Witcher full paket, Hitman paketi, Bunları aldım yaz indirimi boyunca. Bunları aldığımdan aslında yeter diye düşünüyorum ama epic gameste gta 5 i bedavaya verirlerken kaçırmıştım o kampanyayı ondan. Steamden gta 5 almamı önerir misiniz bunların yanında.

Evet alabilirsiniz. Başka güzel hikayeli oyunlar da var bunlarla alakalı çok konu açıldı biraz göz atarsanız almadan önce iyi olur.
Şimdi almayı düşündüklerim . Raft, Rainbow Six, Plate up. Ayriyeten gta 5 eklemeli miyim emin olamadım.

Hocam alınır ama o paraya değer mi bilmiyorum. Sonuçta 10 yıllık oyun, eskidi artık.

Rainbow Six gamepassde var aslında ama deluxe paket dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…