Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hangi paketi alınmalı?

Deluxe alınca hem oyunun kendisi hem de Delux Edition gelmiş oluyor değil mi oyunu alıp ayrıyeten Deluxe almaya gerek yok Deluxe içinde oyunuda kapsıyor değil mi?

CoD Modern Warfare 2'yi de öneriyor musunuz peki? Bu indirimlerdeyken alınır mı sizce?

Evet. CoD'a o kadar para vermeye değmez. Başka oyunlara yönelin, Elden Ring, RDR2 vb.

Evet alabilirsiniz. Başka güzel hikayeli oyunlar da var bunlarla alakalı çok konu açıldı biraz göz atarsanız almadan önce iyi olur.
Elden ring, Sekiro, Rdr2, Ready or not, Hogwarts Legacy, Metro full paket, Batman full paket, Assasins creed valhalla, Witcher full paket, Hitman paketi, Bunları aldım yaz indirimi boyunca. Bunları aldığımdan aslında yeter diye düşünüyorum ama epic gameste gta 5 i bedavaya verirlerken kaçırmıştım o kampanyayı ondan. Steamden gta 5 almamı önerir misiniz bunların yanında.

Evet alabilirsiniz. Başka güzel hikayeli oyunlar da var bunlarla alakalı çok konu açıldı biraz göz atarsanız almadan önce iyi olur.
Şimdi almayı düşündüklerim . Raft, Rainbow Six, Plate up. Ayriyeten gta 5 eklemeli miyim emin olamadım.

Elden Ring, Sekiro, RDR2, Ready or Not, Hogwarts Legacy, Metro Full paket, Batman Full paket, Assassin's Creed Valhalla, Witcher Full paket, Hitman paketi, Bunları aldım yaz indirimi boyunca. Bunları aldığımdan aslında yeter diye düşünüyorum ama Epic Games'te GTA 5'i bedavaya verirlerken kaçırmıştım o kampanyayı ondan. Steam'den GTA 5 almamı önerir misiniz bunların yanında.

Hocam alınır ama o paraya değer mi bilmiyorum. Sonuçta 10 yıllık oyun, eskidi artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı