Ahmet Tuna Özdemir Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 27 3 Ağustos 2021 #1 R6'yı hem PS4'te hem PC'de oynuyorum fakat PS4'te ilerlemem çok fazlaydı. Şimdi ise PC'de PS4'teki R6 hesabımla oynamak istiyorum. Bu mümkün mü? Denediğim zaman bir hata alıyorum ama anlayamadım.
R6'yı hem PS4'te hem PC'de oynuyorum fakat PS4'te ilerlemem çok fazlaydı. Şimdi ise PC'de PS4'teki R6 hesabımla oynamak istiyorum. Bu mümkün mü? Denediğim zaman bir hata alıyorum ama anlayamadım.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 3 Ağustos 2021 #2 Aynı ubisoft hesabını bağlayınca olması lazım. Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet Tuna Özdemir Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 27 3 Ağustos 2021 #3 RainbowwOnSky dedi: Aynı ubisoft hesabını bağlayınca olması lazım. Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen ss atıyorum bir saniye. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Aynı ubisoft hesabını bağlayınca olması lazım. Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen ss atıyorum bir saniye.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 3 Ağustos 2021 #4 Ahmet Tuna Özdemir dedi: Hemen ss atıyorum bir saniye. Eki Görüntüle 1127189 Genişletmek için tıkla... Sol altta ubisoft support yazıyor. Oradan detaylı yardım alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet Tuna Özdemir dedi: Hemen ss atıyorum bir saniye. Eki Görüntüle 1127189 Genişletmek için tıkla... Sol altta ubisoft support yazıyor. Oradan detaylı yardım alabilirsiniz.