Tom Clancy's Rainbow Six Siege İndirimi

Exe.

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam üzerinden oyun 130TL'den %50 indirimle 65TL olmuş. Yorumlarda bazı arkadaşların Starter Edition versiyonundan bahsettiklerini ve bunun 40TL olduklarını yazmışlar, şimdi benim 65TL'ye alacağım oyun starter edition mu oluyor? Bir diğer sorum ise biraz daha bekleyip oyunu sonbahar ya da kış indirimlerinde belki %75 indirim gelirse ki gelir mi? O zaman almam daha mı mantıklı olur, arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Starter Edition değil bro. Starter Edition alma sakın fiyatlar deli gibi artıyor. Daha fazla indirime girmez al bence. Ben geçen hafta internet üzerinden 72 tl verdim oyunda biraz ping sorunu var. Ama kendine deli gibi bağlıyor
 
Ben oyunu şimdi steamden 65 tl ye aldım (normalde 130 tl olan). Bunun starterda farkları ne avantajları ne? operatorler daha ucuz deniyor startera göre. bu ucuzluk bütün eski yeni operatorlerde aynı mı ve oyunda ne kadar? (starterda 12.5 K olan standart ta ne kadar gibi)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı