Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıl oynanmalı?

Necmi22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklasık 1 ay once aldıgım Tom Clancy's Rainbow Six: Siege adlı oyunu oynuyorum fakat ne zaman rushlasam öluyorum fakat rushlamasam beni takım rushlıyor kill alamıyorum ve cok sıkıcı oluyor buna ne tür bir cozum onerirsiniz?

Merhaba yaklasık 1 ay once aldıgım Tom Clancy's Rainbow Six: Siege adlı oyunu oynuyorum fakat ne zaman rushlasam öluyorum fakat rushlamasam beni takım rushlıyor kill alamıyorum ve cok sıkıcı oluyor buna ne tür bir cozum onerirsiniz?
Her haritayı en detayına kadar bilmen lazım kanka, tecrübe lazım biraz 3k saat oynadım kendiliğinden oluyor artık hepsi. Elo az yükselince zaten insanlar da ne yapması gerektiğini biliyor böyle koşan ölen olmuyor

Arkadaşlarınla beraber girip uyumlu bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayrıca bilgi amaçlı bazı videolar izleyip gördüklerinizi uygulamaya çalışabilirsiniz mesela. Map'leri ve ajanları iyice öğrenirsen daha iyi oynarsın.

Saldırı tarafında asla tek oynama kendi gözüne birini kestir onunla birlikte ilerle ve her zaman yavaş şekilde dürbün aç bekle geçen olacak elbet onları vur yavaşca ilerle eğer ben hızlı istiyorum diyorsan amaru ya da ash kullan amaruyla direk en yakın windowa rush at ashle de hızlıca kapıyı patlatıp dal içeri ama her zaman tutmaz savunmada ise ben genellikle caveria oynuyorum başlangıçda oyundan sıkılmamamı sağlamıştı bir yere yat ve kamera bekle elbet biri gizlice giriyor arkasından yanaş ve vur sorgu al sonra diğer düşmanlara rush at duvar arkası.Ya da doc veya rook al bombanın etrafında vur kaç taktiği ile zaman geçir silahları sekme oranı düşük olduğu için base için en iyi karakterler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı