xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 1 Nisan 2021 #1 Yeni gelen güncellemeyle beraber reflex adı altında bir seçenek eklenmiş ve sanıyorum ki input lag azalmasını sağlıyor. Ciddi fark hisseden oldu mu? Ona göre DDU ile driver silip kurulum falan yapacağım ve açıkçası üşeniyorum.
Yeni gelen güncellemeyle beraber reflex adı altında bir seçenek eklenmiş ve sanıyorum ki input lag azalmasını sağlıyor. Ciddi fark hisseden oldu mu? Ona göre DDU ile driver silip kurulum falan yapacağım ve açıkçası üşeniyorum.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Nisan 2021 #2 Reflex teknolojisi fark hissettiriyor ama kullandığın ekran kartına göre senin yaşayacağın deneyimde değişebilir. Artı 0 Eksi
Reflex teknolojisi fark hissettiriyor ama kullandığın ekran kartına göre senin yaşayacağın deneyimde değişebilir.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #3 Vallaha coverdan çıkıp bir anda adama sıkarken bir fark var gibi ama psikolojik de olabilir. Artı 0 Eksi
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 1 Nisan 2021 #4 İlla vardır ne işe yarıyor öylesine mi koymuşlar ben açıyorum sonuçta bana bir zararı yok. Artı 0 Eksi
KS KS xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 1 Nisan 2021 #5 thelavuk dedi: İlla vardır ne işe yarıyor öylesine mi koymuşlar ben açıyorum sonuçta bana bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Fark hissettin mi diye sormuştum. Boşuna koydular tarzında bir ithamda bulunmamıştım ama neyse Artı 0 Eksi
thelavuk dedi: İlla vardır ne işe yarıyor öylesine mi koymuşlar ben açıyorum sonuçta bana bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Fark hissettin mi diye sormuştum. Boşuna koydular tarzında bir ithamda bulunmamıştım ama neyse
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 1 Nisan 2021 #6 xearhtain dedi: Fark hissettin mi diye sormuştum. Boşuna koydular tarzında bir ithamda bulunmamıştım ama neyse Genişletmek için tıkla... Ben öyle dediğinizi düşünmedim zaten yanlış anladın herhalde yazı yazarken anlaşılmıyor nasıl tonladığım. Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Fark hissettin mi diye sormuştum. Boşuna koydular tarzında bir ithamda bulunmamıştım ama neyse Genişletmek için tıkla... Ben öyle dediğinizi düşünmedim zaten yanlış anladın herhalde yazı yazarken anlaşılmıyor nasıl tonladığım.