Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Oynanır mı?

İyi akşamlar arkadaşlar, aylar önce alıp birkaç saat oynamıştım. Sizce hala r6s oynanır mı?
Oyunda hile var mı?
Solo girsem sıkılır mıyım, kitlesi nasıl?

Oyunda hile yok kitlesi eğer çok büyük bir hata yaparsan sana sinirlenebiliyor ama çocuk kitle yok denecek kadar az.

İyi akşamlar arkadaşlar, aylar önce alıp birkaç saat oynamıştım. Sizce hala R6S oynanır mı?
Oyunda hile var mı?
Solo girsem sıkılır mıyım, kitlesi nasıl?
Daha önce indirimde alıp oynamıştım. Normalde ortalama derecede bir FPS oyuncusuydum o sıralar ancak oyunun piri olman gerekiyor. İstersen CS:GO'da Global ol yine de R6'da zorlanırsın. Hileye denk gelmedim ama solo sıkabilir genel kitle yabancı.

Plat elo ve üzerinde hile çıkabiliyor az da olsa. Onun haricinde yok denecek kadar az. Solo ilk birkaç yüz saat eğlenceli olabilir. Fakat yaklaşık 1000 saati devirdikten sonra, bir oyun arkadaşına ihtiyaç duyuyorsun.

Bebelere göre değil. O yüzden daha çok yetişkin insan bulunur. Hile de yok denecek kadar az.
Günlük aktif oyuncu sayısı ise 50-100 bin arasında değişiyor.
Büyük ve basit hatalar yapmadığın sürece, laf yemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı