Tom Clancy's Rainbow Six: Siege sizce de çok bozmadı mı?

Bir ara godly izliyordum bayağı bir. Sonra o adamda videoları azalttı ondan sonra çok oynamadım bende oyunu, kendilerini bitirdiler.

Evet sadece trans karakter getirme oyununa çevirdiler, zaten oyun ban sistemiyle bence bitmişti ama biraz daha uzadı, ayrıca grafik ve oynanış 2015 ile tamamen aynı ve artık sırıtıyor. Yenilenmeli oyun.

Bir ara godly izliyordum bayağı bir. Sonra o adamda videoları azalttı ondan sonra çok oynamadım bende oyunu, kendilerini bitirdiler.
Sorma hocam ya. Türkiye'de de içerik üreticisi çok sayıda kişi vardı... Bir tek Reembey kaldı ama adamın videoları eskisi gibi zevk vermiyor çünkü kendi de zevk alamıyor.

Sorma hocam ya. Türkiye'de de içerik üreticisi çok sayıda kişi vardı... Bir tek reembey kaldı ama adamın videoları eskisi gibi zevk vermiyor çünkü kendi de zevk alamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videonun atıldığı zamanlar güzeldi oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…