Tom Clancy's Rainbow Six: Siege sizce de çok bozmadı mı?

Bir ara godly izliyordum bayağı bir. Sonra o adamda videoları azalttı ondan sonra çok oynamadım bende oyunu, kendilerini bitirdiler.
 
Bundan 3.5 sene önce konsolda 500 saati devirmiştim ve maalesef birtakım ekonomik nedenlerden sonra konsolu satınca oyuna ara vermek zorunda kaldım. Derslerdir, başka şeylerdir derken oyun uçtu gitti kafamdan. 5 ay öncesinde kadar sistem toplamak nasip oldu ve ilk indirdiğim oyun Siege oldu. Bazen keşke diyorum oyun hep aklımdaki gibi kalsaymış. Rick and Morty skinleri mi dersin, abudik gubidik karakterler ve dengelemeleri mi dersin... Bunların hepsini boş verip "Tamam, bu Online bir oyun sonuçta metalardan dolayı olabilir böyle şeyler!" diyordum ki sevgili Ubisoft laflarımı çok güzel bir şekilde ağzıma tıktı. En çok oynadığım (sledge, thatcher, melusi) operatörler hızı 1'e düşürüldü. Tüm bunların üstüne adamlar yeni getirecekleri haritayı banlanma evresinde "banlanamaz" yapacaklar. İnanılır gibi değil!
Evet sadece trans karakter getirme oyununa çevirdiler, zaten oyun ban sistemiyle bence bitmişti ama biraz daha uzadı, ayrıca grafik ve oynanış 2015 ile tamamen aynı ve artık sırıtıyor. Yenilenmeli oyun.
 
Bir ara godly izliyordum bayağı bir. Sonra o adamda videoları azalttı ondan sonra çok oynamadım bende oyunu, kendilerini bitirdiler.
Sorma hocam ya. Türkiye'de de içerik üreticisi çok sayıda kişi vardı... Bir tek Reembey kaldı ama adamın videoları eskisi gibi zevk vermiyor çünkü kendi de zevk alamıyor.
 
Sorma hocam ya. Türkiye'de de içerik üreticisi çok sayıda kişi vardı... Bir tek reembey kaldı ama adamın videoları eskisi gibi zevk vermiyor çünkü kendi de zevk alamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videonun atıldığı zamanlar güzeldi oyun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı