Arkadaşlar Rainbow almıştım, Ultra texture pack ile 80 GB oluyormuş indireyim dedim. Bunu nasıl aktif ederim veya ne işe yarar? Sanırım grafikleri daha iyi yapıyor ama nereden aktifleştireceğimi bulamadım. Grafikleri yüksek yapmaya mı yarıyor?
Gereksiz. Yüklemeyin. O texture pack gölgeleri falan daha iyi yapıyor. Bu oyunda gölgelerin gerçekçi olması en son isteyeceğiniz şey. 1 GB falan olsa tamam ama 80 GB için kesinlikle değmez. Yüklemeyin.
Gereksiz. Yüklemeyin. O texture pack gölgeleri falan daha iyi yapıyor. Bu oyunda gölgelerin gerçekçi olması en son isteyeceğiniz şey. 1 GB falan olsa tamam ama 80 GB için kesinlikle değmez. Yüklemeyin.
Yok. Artık Ubisoft kendi serverlerini kullanmadığı için ping problemi de çok yok ama. Eskiden çok ani dalgalanmalar olurdu. Artık hiç olmuyor neredeyse. Server Side Debris de olsa çok daha güzel olacak ama olmuyor