Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Ultra Texture Pack nedir?

Daha fazla  
Arkadaşlar Rainbow almıştım, Ultra texture pack ile 80 GB oluyormuş indireyim dedim. Bunu nasıl aktif ederim veya ne işe yarar? Sanırım grafikleri daha iyi yapıyor ama nereden aktifleştireceğimi bulamadım. Grafikleri yüksek yapmaya mı yarıyor?

Rekabetçi bir oyun için oldukça gereksiz bir resmi eklenti. Farklarını alttaki videoda bulabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke indirmeden önce sorsaymışım :D

Kimse kullanmaz. 80 GB çok. Gidin GTA 5 yükleyin biraz daha yer açıp :D

Hocam 1000 mesaja yaklaşmışsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
80GB değil oyun dosyaları 60GB (yaklaşık) +20 GB ekliyor.

Yükleme boyutu olarak demiştim ama olsun :D

Kimse kullanmaz. 80 GB çok. Gidin GTA 5 yükleyin biraz daha yer açıp :D

Hocam 1000 mesaja yaklaşmışsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Yükleme boyutu olarak demiştim ama olsun :D

Teşekkür ederim kaldırayım o zaman ben de sevindim daha grafikli oynayacağım diye meğer çok etkisi yokmuş :D Sağolun 1000 olucam yarın inşallah :D

Oyunda Türkiye serveri var mı? Bir sonraki indirimde almayı düşünüyorum da.
Teşekkür ederim kaldırayım o zaman ben de sevindim daha grafikli oynayacağım diye meğer çok etkisi yokmuş :D Sağolun 1000 olucam yarın inşallah :D
2 ve 4K çözünürlükte etki ediyor. 1080p'de etki etmiyor pek.

Oyunda Türkiye serveri var mı? Bir sonraki indirimde almayı düşünüyorum da.

Yok. Artık Ubisoft kendi serverlerini kullanmadığı için ping problemi de çok yok ama. Eskiden çok ani dalgalanmalar olurdu. Artık hiç olmuyor neredeyse. Server Side Debris de olsa çok daha güzel olacak ama olmuyor :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı