S SieBy Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Merhaba ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum fakat aşırı sinir bozucu bir şey var. Aimimin ortasında bir nokta var koşarken falan sürekli orada. Onu nasıl kaldırabilirim?
Merhaba ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum fakat aşırı sinir bozucu bir şey var. Aimimin ortasında bir nokta var koşarken falan sürekli orada. Onu nasıl kaldırabilirim?
Çözüm rofl 16 Ekim 2021 Genel > arayüz ayarları > ''show ping crosshair in char'' Genişletmek için tıkla... Bu ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya doğru kayınca göreceksiniz.
Genel > arayüz ayarları > ''show ping crosshair in char'' Genişletmek için tıkla... Bu ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya doğru kayınca göreceksiniz.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.320 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 16 Ekim 2021 #2 Genel > arayüz ayarları > ''show ping crosshair in char'' Genişletmek için tıkla... Bu ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya doğru kayınca göreceksiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Genel > arayüz ayarları > ''show ping crosshair in char'' Genişletmek için tıkla... Bu ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya doğru kayınca göreceksiniz.