- Makaleler
- 9
İlk traning görevinde karakter hareket etmiyor tamam tuşlarınıda wasd tuşlarında denedim. Sorun ne de olabilir bu arada işletim sistemi Windows 7. Driver'lar hepsi güncel.
Muhtemelen korsandır ama çözümü korsan olmasıyla alakalı değil, şöyle bırakıyorum: "I can´t move" (solution) :: Tom Clancy's Splinter Cell General DiscussionsHocam sadece CD verdi arkadaş kutusu yoktu beyaz bir DVD disk sanırım el ile yazılma. (Benim fikrim)
Korsansa olabilir.Başka site'den indirmeyi deneyin.İlk traning görevinde karakter hareket etmiyor tamam tuşlarınıda wasd tuşlarında denedim. Sorun ne de olabilir bu arada işletim sistemi Windows 7. Driver'lar hepsi güncel.
Korsansa olabilir. Başka Site'den indirmeyi deneyin.
Eğer CD üzerinde oyunun herhangi bir ibaresi bulunmuyorsa, yani CD bildiğimiz gri-beyaz renklere sahip CD formatındaysa kesine yakın ihtimalle korsandır.Yok hocam arkadaştan CD aldım oradan kurdum. Korsan mıdır oda?
Eğer CD üzerinde oyunun herhangi bir ibaresi bulunmuyorsa, yani CD bildiğimiz gri-beyaz renklere sahip CD formatındaysa kesine yakın ihtimalle korsandır.
Muhtemelen korsandır ama çözümü korsan olmasıyla alakalı değil, şöyle bırakıyorum: "I can´t move" (solution) :: Tom Clancy's Splinter Cell General DiscussionsHocam sadece CD verdi arkadaş kutusu yoktu beyaz bir DVD disk sanırım el ile yazılma. (Benim fikrim)
Muhtemelen korsandır ama çözümü korsan olmasıyla alakalı değil, şöyle bırakıyorum: "I can´t move" (solution) :: Tom Clancy's Splinter Cell General Discussions
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.