Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 14 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Uplay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz.
Arkadaşlar Uplay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz.
B barankocahger Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 29 15 Şubat 2020 #2 Akerfeldt dedi: Arkadaşlar uPlay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz. Eki Görüntüle 500851 Genişletmek için tıkla... İndirim ne zaman bitiyor ve hikaye modu arkadaş ile oynanabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
Akerfeldt dedi: Arkadaşlar uPlay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz. Eki Görüntüle 500851 Genişletmek için tıkla... İndirim ne zaman bitiyor ve hikaye modu arkadaş ile oynanabiliyor mu?
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 15 Şubat 2020 #3 İndirim hafta sonu da devam edecek sanırım. Epic Games'te de indirim var. Orada daha uzun sürecek indirim. Ben de bugün satın aldım. Çok az bakabildim ama hikaye modu arkadaş ile oynanabiliyor.
İndirim hafta sonu da devam edecek sanırım. Epic Games'te de indirim var. Orada daha uzun sürecek indirim. Ben de bugün satın aldım. Çok az bakabildim ama hikaye modu arkadaş ile oynanabiliyor.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 15 Şubat 2020 #4 13 TL'ye bile değmeyebilir bu oyun. Bedava geldi bana 2-3 kez bakıp kapattım. Bu kadar sıkıcı bir online sistem kurulamazdı.
13 TL'ye bile değmeyebilir bu oyun. Bedava geldi bana 2-3 kez bakıp kapattım. Bu kadar sıkıcı bir online sistem kurulamazdı.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #5 Akerfeldt dedi: Arkadaşlar Uplay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz. Eki Görüntüle 500851 Genişletmek için tıkla... Paramı aldılar ama oyun yok mail attım bekliyorum ne olacak görücem.
Akerfeldt dedi: Arkadaşlar Uplay indirim yapmış, Division 2, 269 TL'den 13 TL'ye düşmüş %95 indirimle. Satın almak isteyen varsa bitmeden alsın bu fırsat kaçmaz. Eki Görüntüle 500851 Genişletmek için tıkla... Paramı aldılar ama oyun yok mail attım bekliyorum ne olacak görücem.
Tolgaaa Kilopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #6 Aynen bana da öyle oldu. Aldım indirmeden pencereyi kapadım şimdi indiriremiyorum da Çözdün mü sorunu ne oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
Aynen bana da öyle oldu. Aldım indirmeden pencereyi kapadım şimdi indiriremiyorum da Çözdün mü sorunu ne oldu?
T the0nline Hectopat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #7 ömer furkan gürsel yeni dedi: Paramı aldılar ama oyun yok mail attım bekliyorum ne olacak göreceğim. Genişletmek için tıkla... Tolgaaa dedi: Aynen bana da öyle oldu. Aldım indirmeden pencereyi kapadım şimdi indiriremiyorum da çözdün mü sorunu ne oldu Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözerseniz yazar mısınız? Bende almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
ömer furkan gürsel yeni dedi: Paramı aldılar ama oyun yok mail attım bekliyorum ne olacak göreceğim. Genişletmek için tıkla... Tolgaaa dedi: Aynen bana da öyle oldu. Aldım indirmeden pencereyi kapadım şimdi indiriremiyorum da çözdün mü sorunu ne oldu Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözerseniz yazar mısınız? Bende almayı düşünüyorum.
redblupurple Centipat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer İstanbul 15 Şubat 2020 #8 Bunu soruyordum ben de, 13TL'ye alıp illa uPlay+ gerekli mi Online oynamak için? Yoksa uPlay+ almadan oynadın mı Online dostum? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
Bunu soruyordum ben de, 13TL'ye alıp illa uPlay+ gerekli mi Online oynamak için? Yoksa uPlay+ almadan oynadın mı Online dostum?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #9 Konudaki mevcut sualler yanıt bulsun. Almayı düşünüyorum ben de. @HakanCT 2.Oyunundan mı bahsediyorsunuz? Bir de niye sıkıcı onu yazar mısınız. Son sorum da hatırlıyorsanız oyun içi chat var mı? Chat bölümü.
Konudaki mevcut sualler yanıt bulsun. Almayı düşünüyorum ben de. @HakanCT 2.Oyunundan mı bahsediyorsunuz? Bir de niye sıkıcı onu yazar mısınız. Son sorum da hatırlıyorsanız oyun içi chat var mı? Chat bölümü.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.808 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Şubat 2020 #10 Bende almayı düşünüyorum. Önermeyenler olumsuz yönlerini belirtirse sevinirim.