Daha güzel bir platformda oynayıp ve bu oyunu sergileyebilmek için 38 lira farkı gözüm kapalı veririm.
Görece iyi bir oyunu görece daha iyi bir platformda görece mantıklı "koleksiyon" için daha pahalıya alabilirsiniz, size kalmış. İllaki ragebait atacak şekilde platformu dahil ederek fikir belirtmenize gerek yok. Herkesin sizin gibi gözü kapalı bir şekilde bu miktarı verecek koşulları olmayabilir. Nesnel ve faydalı bir şeye bile illaki zıt bir fikir belirtmeniz çok trajikomik, özellikle de "komik" emojisinin atılması bayağı bir çocukça bir hareket.Steam'den kesinlikle alınır. Şu anlık 50 saat oynadığım bir oyun. Daha da oynayacağım. Herkese önerebilirim bu oyunu.
İlk oyunu 5-6 saat oynamıştım, 2.ci oyunu hiç oynamadım o yüzden bir şey diyemiyorum ama fiyat olarak çok iyi. İlgilenen varsa kesinlikle kaçırmasın.
Epic Games'de en fazla 104 TL'ye düşmüş.
Eki Görüntüle 2502262
Eki Görüntüle 2502263
ilk oyunu diyorsan ilk oyun ölü hocam. gerçi hala DarkZone da takılan köklü oyuncular olabilir ama tek tük. 2.oyundan bahsediyorsan ölü değil ama ölü olması yakındır. fakat DLC kesin almanızı tavsiye ederim. WONY DLC si baya güzel fakat yeni çıkan Battle for Brokklyn DLC sini bilmiyorum. 2.oyunda da Darkzone lar ağzına kadar dolu.İlk oyunun dünyası atmosferi daha çok hoşuma gidiyor. Sizce DLC'leriyle birlikte alsam hala oynanır mı yoksa oyun ölü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.