Tom Clancy's The Division 2 sadece 13 lira

VPN'i gizli sekmede açıp girerseniz sıkıntısız bir şekilde alabiliyorsunuz. Satın alım kısmında Amerika'da bir adres ve telefon istiyor. Onun içinde bu sayfayı kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
VPN'i gizli sekmede açıp girerseniz sıkıntısız bir şekilde alabiliyorsunuz. Satın alım kısmında Amerika'da bir adres ve telefon istiyor. Onun içinde bu sayfayı kullanırsınız.

Maalesef gizli sekmede VPN açamazsınız. :D.

Maalesef gizli sekmede VPN açamazsınız. :D.

Uzantılar > urban VPN ayrıntılar > gizli modda izin ver.

1581536651669.png

Oyunu aldıktan sonrada VPN ile girmem mi gerekecek yoksa normal şekilde girebiliyor muyum?

Sahte adrese falan gerek yok, ben Türkiye adresmi girdim, ca, usa yaptım, satın al butonu aktif hale geldi. Ama mevcut ubı hesabım ile giriş yaptığım için hesabıma oyun eklenir mi eklenmez mi onu bilemiyorum. Satın alabilen oldu mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı