Soru başlıktaki gibi, ayrıca önceki oyunlarıyla bağlantılı mı? Daha önce hiçbir oyununu oynamadım. Bağlantılıysa oynama sırası ne?
Ha, benim ikinci kısım geçersiz o zaman. İnternette "Tomb Raider Definitive Edition" diye aratınca ağırlıklı olarak 2013'ün konsol sürümü çıktığı için ondan bahsediyorsunuz sanmıştım.2018, Shadow of the Tomb Raider.
2018, Shadow of the Tomb Raider.2013 mü? Serinin diğer oyunlarıyla bağlantısı yok, "Survivor Timeline" diye kendi evreninde geçiyor. Timeline'ın oynama sırası da "Tomb Raider (2013) -> Rise of the Tomb Raider -> Shadow of the Tomb Raider" şeklinde.
Onun dışında oynanmayacak bi' oyun değil bence. Meydan okumalar hariç 17 saatte %100'lemiştim, öyle eleştirebileceğim bi' tarafı yoktu pek.
Bulmaca aşırı yoğun mu? Bulmacalarda iyi değilim ve sevmiyorum. Resident Evil 2'yi de bulmaca yoğunluğundan bırakmıştım.
2018, Shadow of the Tomb Raider.
Tomb raider da kafa yakan puzzle lar RE de Lolipop Kalıyor hadi onu geçtim bence sen puzzle görmemişin resident evil da puzzle yok kolay o dereceBulmaca aşırı yoğun mu? Bulmacalarda iyi değilim ve sevmiyorum. Resident Evil 2'yi de bulmaca yoğunluğundan bırakmıştım.
2018, Shadow of the Tomb Raider.
Evet, daha zor puzzleler vardır ama dediğim gibi bu sıcakta eve yorgun halde gelince beni eğlendirecek oyunlar arıyorum kafamı yakan oyunlar değilTomb raider da kafa yakan puzzle lar RE de Lolipop Kalıyor hadi onu geçtim bence sen puzzle görmemişin resident evil da puzzle yok kolay o derece
Önerini dikkate alacağım kardeşim.O zaman günümüzde ki hiçbir oyunlari oynama hepsi puzzle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.