Tomb Raider Definitive Edition Oynanır mı?

Roodex

Decipat
Yer
Sweden
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM
Soru başlıktaki gibi, ayrıca önceki oyunlarıyla bağlantılı mı? Daha önce hiç bi oyununu oynamadım. Bağlantılıysa oynama sırası ne?

2013 mü? Serinin diğer oyunlarıyla bağlantısı yok, "Survivor Timeline" diye kendi evreninde geçiyor. Timeline'ın oynama sırası da "Tomb Raider (2013) -> Rise of the Tomb Raider -> Shadow of the Tomb Raider" şeklinde.

Onun dışında oynanmayacak bi' oyun değil bence. Meydan okumalar hariç 17 saatte %100'lemiştim, öyle eleştirebileceğim bi' tarafı yoktu pek.

2018, Shadow of the Tomb Raider.
Ha, benim ikinci kısım geçersiz o zaman. İnternette "Tomb Raider Definitive Edition" diye aratınca ağırlıklı olarak 2013'ün konsol sürümü çıktığı için ondan bahsediyorsunuz sanmıştım.
@Roodex
Rise ve Shadow'u henüz oynamadığım için bi' fikrim yok, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bulmaca aşırı yoğun mu? Bulmacalarda iyi değilim ve sevmiyorum. Resident Evil 2'yi de bulmaca yoğunluğundan bırakmıştım.

2013 mü? Serinin diğer oyunlarıyla bağlantısı yok, "Survivor Timeline" diye kendi evreninde geçiyor. Timeline'ın oynama sırası da "Tomb Raider (2013) -> Rise of the Tomb Raider -> Shadow of the Tomb Raider" şeklinde.

Onun dışında oynanmayacak bi' oyun değil bence. Meydan okumalar hariç 17 saatte %100'lemiştim, öyle eleştirebileceğim bi' tarafı yoktu pek.

Bulmaca aşırı yoğun mu? Bulmacalarda iyi değilim ve sevmiyorum. Resident Evil 2'yi de bulmaca yoğunluğundan bırakmıştım.

Tomb raider da kafa yakan puzzle lar RE de Lolipop Kalıyor hadi onu geçtim bence sen puzzle görmemişin resident evil da puzzle yok kolay o derece

Tomb raider da kafa yakan puzzle lar RE de Lolipop Kalıyor hadi onu geçtim bence sen puzzle görmemişin resident evil da puzzle yok kolay o derece
Evet, daha zor puzzleler vardır ama dediğim gibi bu sıcakta eve yorgun halde gelince beni eğlendirecek oyunlar arıyorum kafamı yakan oyunlar değil :)

Bulmaca yoğunluktaymış, yardımlarınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı