7 729024 Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 3 17 Ocak 2024 #1 Selam. Tomb Raider GOTY oynayacağım. Kontrolcü ile oynayın dediler. Elimde Logitech F310 var. Destekliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
Selam. Tomb Raider GOTY oynayacağım. Kontrolcü ile oynayın dediler. Elimde Logitech F310 var. Destekliyor mu?
Çözüm reptile 17 Ocak 2024 Destekliyor. Kontrolcünün arkasında bulunan tuşu "X" moduna almayı unutmayın. Feral Support | Tomb Raider FAQs | Can I play Tomb Raider with a gamepad? Yes. The game supports gamepads using the SDL 2.0 API. For more information about SDL, see the SDL Wiki. T… support.feralinteractive.com
Destekliyor. Kontrolcünün arkasında bulunan tuşu "X" moduna almayı unutmayın. Feral Support | Tomb Raider FAQs | Can I play Tomb Raider with a gamepad? Yes. The game supports gamepads using the SDL 2.0 API. For more information about SDL, see the SDL Wiki. T… support.feralinteractive.com
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 17 Ocak 2024 #2 Destekliyor. Kontrolcünün arkasında bulunan tuşu "X" moduna almayı unutmayın. Feral Support | Tomb Raider FAQs | Can I play Tomb Raider with a gamepad? Yes. The game supports gamepads using the SDL 2.0 API. For more information about SDL, see the SDL Wiki. T… support.feralinteractive.com Artı 0 Eksi Çözüm
Destekliyor. Kontrolcünün arkasında bulunan tuşu "X" moduna almayı unutmayın. Feral Support | Tomb Raider FAQs | Can I play Tomb Raider with a gamepad? Yes. The game supports gamepads using the SDL 2.0 API. For more information about SDL, see the SDL Wiki. T… support.feralinteractive.com
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 17 Ocak 2024 #3 Oyunu Steam üzerinden mi aldınız? Artı 0 Eksi
K Klayke Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #4 729024 dedi: Selam. Tomb Raider GOTY oynayacağım. Kontrolcü ile oynayın dediler. Elimde Logitech F310 var. Destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... GOTY dediğiniz sürüm 2013 yılında çıkmış olan reboot Tomb Raider oyunu ise evet, destekliyor. Ben PS4 kolunda oynamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
729024 dedi: Selam. Tomb Raider GOTY oynayacağım. Kontrolcü ile oynayın dediler. Elimde Logitech F310 var. Destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... GOTY dediğiniz sürüm 2013 yılında çıkmış olan reboot Tomb Raider oyunu ise evet, destekliyor. Ben PS4 kolunda oynamıştım.
KS KS 7 729024 Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 3 17 Ocak 2024 #5 Klayke dedi: GOTY dediğiniz sürüm 2013 yılında çıkmış olan reboot Tomb Raider oyunu ise evet, destekliyor. Ben PS4 kolunda oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Serhat Öndeş dedi: Oyunu Steam üzerinden mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Epic Games. Artı 0 Eksi
Klayke dedi: GOTY dediğiniz sürüm 2013 yılında çıkmış olan reboot Tomb Raider oyunu ise evet, destekliyor. Ben PS4 kolunda oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Serhat Öndeş dedi: Oyunu Steam üzerinden mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Epic Games.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 17 Ocak 2024 #6 729024 dedi: Teşekkür ederim. Epic Games. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te Gameped destekleyen oyunlar nedense gameped çalışmıyor bir şansınızı deneyin yine de. Artı 0 Eksi
729024 dedi: Teşekkür ederim. Epic Games. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te Gameped destekleyen oyunlar nedense gameped çalışmıyor bir şansınızı deneyin yine de.
KS KS 7 729024 Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 3 17 Ocak 2024 #7 Serhat Öndeş dedi: Epic Games'te gameped destekleyen oyunlar nedense gameped çalışmıyor bir şansınızı deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Umarım çalışır, çalışmazsa mecburen klavyeyle oynayacağım. Artı 0 Eksi
Serhat Öndeş dedi: Epic Games'te gameped destekleyen oyunlar nedense gameped çalışmıyor bir şansınızı deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Umarım çalışır, çalışmazsa mecburen klavyeyle oynayacağım.