Tombow mono graph 0.5 alınır mı?

Ne özelliği var o kalemin, Zebra Delguard uç kırmıyor, harika bir mekanizması var. Uniball Kurutoga ile karşılaştırılamaz. 🤮
2 yıldır düzenli Monograph kullanıyorum cebimde taşıyorum ne ucu yamuldu ne de kırıldı, uç kırma sorunu da yaşamadım ki yazım serttir bastıra bastıra yazarım ben. Kaliteli uç kullanılırsa, kaliteli kalem uç kırmaz. Ayrıca bahsettiğiniz kalemin göz boyama dışında bir vasfı yok bence, kurutoga ile inci gibi notlar çıkarabilirsiniz dönen mekanizması sayesinde ucu hep sivri kalıyor. Ama tercih meselesi, kişilerin tercihlerine karışamam.

2 yıldır düzenli Monograph kullanıyorum cebimde taşıyorum ne ucu yamuldu ne de kırıldı, uç kırma sorunu da yaşamadım ki yazım serttir bastıra bastıra yazarım ben. Kaliteli uç kullanılırsa, kaliteli kalem uç kırmaz. Ayrıca bahsettiğiniz kalemin göz boyama dışında bir vasfı yok bence, kurutoga ile inci gibi notlar çıkarabilirsiniz dönen mekanizması sayesinde ucu hep sivri kalıyor. Ama tercih meselesi, kişilerin tercihlerine karışamam.
Monograph uç kırmıyor mu? 😁 Ne kadar kaliteli uç kullanırsam kullanayım uç kırıyordu sürekli.

Ne özelliği var o kalemin, Zebra Delguard uç kırmıyor, harika bir mekanizması var. Uniball Kurutoga ile karşılaştırılamaz. 🤮

Tabii bu uç kırmaması için tombow mono lead olan uçlardan kullanması lazım. Şahsen faber uçlarla verim alamadım tombow uçlar harikalar 2B ya da 3B alırsa mükemmel oluyor.

Monograph uç kırmıyor mu? 😁 Ne kadar kaliteli uç kullanırsam kullanayım uç kırıyordu sürekli.
Pentel, Tombow ve Snowman marka uçlar ile denedim ve kırılmadı hiç. Snowman marka uçları piyasaya bulamazsınız çünkü seiko bu piyasadan çekileli uzun zaman oldu silik ama kaliteli uçlardır. Tombow ile Pentel arsında pratikte pek bir fark yok benim için çizim işi ile uğraşmıyorum, Faber Castel kullanmayı bırakalı çok uzun zaman oldu 2B olduğunu iddia ettiği uçlar bile HB hissiyatı veriyor. Uniball uçlar ise karışık Kurutoga ile HB uçlar iyi gidiyor ama başka kalemde denedigimde ses yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı