Tommy Vercetti gömleği önerisi

Menşei Türkiye olursa ya hiç bulamazsın ya da hemen yırtılacak şekilde dandik olur. Oyunlarla ilgili ürünlerde yurt dışına bakmak daha mantıklı.

Birebir aynısını yıllardır arıyorum hala bulamadım. En yakını Recep ivedik gömleği o da fena değil. Üstteki arkadaşın da dediği gibi yurt dışı arayin. Rockstar neden jest yapıp satmıyor anlamış değilim.

Birebir aynısını yıllardır arıyorum hala bulamadım. En yakını Recep ivedik gömleği o da fena değil. Üstteki arkadaşın da dediği gibi yurt dışı arayin. Rockstar neden jest yapıp satmıyor anlamış değilim.
Keşke yapsalar,bu arada mavi Recep İvedik gömleğinide aradım ama bulamadım.

Keşke yapsalar,bu arada mavi Recep İvedik gömleğinide aradım ama bulamadım.
Türkiye'de oyun kültürü çok olmadığı için o tarz ürünleri biz göremiyoruz hocam. En başta figür, tshirt gibi şeyler oyunların koleksiyoncu sürümlerinde oluyor. Koleksiyoncu sürümleri de ya Türkiye'ye hiç gelmiyor ya da 250- 350 dolar olduğu için bizde de bir PC parası olarak geliyor. En başta oyun yapımcılarının kendi oyunla ilgili ürünleri bile bizde doğru düzgün bulunmuyorken oyun kıyafetlerini resmi olarak üreten yerler hiç gelmiyor bize. Öte yandan Türkiye içinde de resmi olarak üretim yapan profesyonel yerler de yok. Arada bir popüler oyunlar(Fortnite vb.) için resmi olmayaraktan acemice ürün üreten yerler var. Onları da mahalle esnafından veya pazarlardan denk gelirsen buluyorsun. İlk yıkamada yalan oluyor. Tabii internette de satanlar var fakat çoğu zaman bırak gerçek hayatta görmeyi resimde bile anlaşılıyor ürünün dandikliği.

Kanka Instagram'da postda görüp mü geldin benim gibi 😂
Yok kanka,boş boş otururken aklıma geldi :D

Beyler,buraya güvenebilir miyim sizce?: CustomsPig Tommy Vercetti Hawaiian Shirt Tommy wears in GTA Vice City

Yok kanka,boş boş otururken aklıma geldi

Beyler,buraya güvenebilir miyim sizce?: CustomsPig Tommy Vercetti Hawaiian Shirt Tommy wears in GTA Vice City

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı