TON coin için cüzdan adresleri ve server ayarı nasıl olmalı?

HasNickTR

Hectopat
Hocam o mining programındaki ayarlarımız nasıl olacak cüzdan adresleri serverlar onları nasıl dolduracağım toncoin kısmındaki?

Hocam o mining programındaki ayarlarımız nasıl olacak cüzdan adresleri serverlar onları nasıl dolduracağım toncoin kısmındaki?
Hocam lolMiner içindeki ''dual_mine_eth_ton.bat'' sağ tık düzenle deyin. Oraya ETH için cüzdan ve havuz girin. Aynısını TON için de yapın. Standart hâli ETH için Ehermine ve TON için de Next TON Pool olarak geliyor. TON cüzdanını da buradan oluşturun yoksa. Bu adresi gireceksiniz TON için de. Son olarak da TON coin kazım, çekim işlemleri vs. için bir Telegram botu var havuzun ona kayıt olmanız gerekli. ''@next_ton_pool_bot'' bu da kanal adı. Buraya girip oluşturduğunuz cüzdanı girdiğiniz an her şey yapılmış olacak. Ancak TON'u hangi borsadan çekebiliriz çok bilgim yok. İllaki bir yerden çekilir yani kişisel fikrim.

Hocam lolMiner içindeki ''dual_mine_eth_ton.bat'' sağ tık düzenle deyin. Oraya ETH için cüzdan ve havuz girin. Aynısını TON için de yapın. Standart hâli ETH için Ehermine ve TON için de Next TON Pool olarak geliyor. TON cüzdanını da buradan oluşturun yoksa. Bu adresi gireceksiniz TON için de. Son olarak da TON coin kazım, çekim işlemleri vs. için bir Telegram botu var havuzun ona kayıt olmanız gerekli. ''@next_ton_pool_bot'' bu da kanal adı. Buraya girip oluşturduğunuz cüzdanı girdiğiniz an her şey yapılmış olacak. Ancak TON'u hangi borsadan çekebiliriz çok bilgim yok. İllaki bir yerden çekilir yani kişisel fikrim.
Gate.iO var diyorlardı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lolMiner içindeki ''dual_mine_eth_ton.bat" sağ tık düzenle deyin. Oraya ETH için cüzdan ve havuz girin. Aynısını ton için de yapın. Standart hâli ETH için ehermine ve ton için de Next ton pool olarak geliyor. Ton cüzdanını da buradan oluşturun yoksa. Bu adresi gireceksiniz ton için de. Son olarak da ton coin kazım, çekim işlemleri vs. için bir Telegram botu var havuzun ona kayıt olmanız gerekli. "@next_ton_pool_bot" bu da kanal adı. Buraya girip oluşturduğunuz cüzdanı girdiğiniz an her şey yapılmış olacak. Ancak Ton'u hangi borsadan çekebiliriz çok bilgim yok. İllaki bir yerden çekilir yani kişisel fikrim.

Ton cüzdanını mobil uygulamadan oluşturdum. Ardından Telegram hesabındaki bota cüzdan adresimi attım o da beni kaydetti. Miner programındaki ayarlarım bu şekilde. Bir sıkıntı yok değil mi? Binance ETH kazılıyor.

unknown_2022.02.05-13.31.png

Ton cüzdanını mobil uygulamadan oluşturdum. Ardından Telegram hesabındaki bota cüzdan adresimi attım o da beni kaydetti. Miner programındaki ayarlarım bu şekilde. Bir sıkıntı yok değil mi? Binance ETH kazılıyor.

Eki Görüntüle 1295985
Benim de aynı şekilde. Umarım TON havuzu ve ödemelerinde sorun yaşamayız. Çok yeni ve %100 güvenilir mi bilmiyoruz. ETH için bir problem yok zaten. Sıcaklık ve güç tüketimleriniz de iyi ise içiniz rahat olsun.

Benim de aynı şekilde. Umarım ton havuzu ve ödemelerinde sorun yaşamayız. Çok yeni ve %100 güvenilir mi bilmiyoruz. ETH için bir problem yok zaten. Sıcaklık ve güç tüketimleriniz de iyi ise içiniz rahat olsun.

Açıkçası sıcaklık değerlerim arttı ne yalan söyleyeyim. 5700XT'ler için 104 106 VRAM sıcaklığı normal diyor global sitelerde. Ben düşük ayarlarda 52 MH/S ile ETH kazıyordum şimdi yukarıdaki değerlerle birlikte 140W ve 104 derce VRAM var. Ama kasanın kapağı açınca düzeliyor. Ben de kasanın fanlarını yenileyeceğim en kısa zamanda.

Açıkçası sıcaklık değerlerim arttı ne yalan söyleyeyim. 5700XT'ler için 104 106 VRAM sıcaklığı normal diyor global sitelerde. Ben düşük ayarlarda 52 MH/S ile ETH kazıyordum şimdi yukarıdaki değerlerle birlikte 140W ve 104 derce VRAM var. Ama kasanın kapağı açınca düzeliyor. Ben de kasanın fanlarını yenileyeceğim en kısa zamanda.

Bence o VRAM ısıları fazla.

Bence o VRAM ısıları fazla.

Ben çok araştırdım. Bu 5700XT'ler için 110 dereceye kadar AMD herhangi bir sorun olmadan çalışabileceğini söylüyor. Forumlarda gezindim ASUS TUF EVO kartlar için mining sırasında 100-106 derecelerde gezindiğini söylüyorlar. Kasanın kapağını açınca 96 dereceye kadar düşüyor mining sırasında ben de o yüzden fan almak istiyorum maalesef kasadaki fanlarım çok yetersiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı