Alperen_51
Hectopat
Daha fazla
.xml dosya formatı; bilgisayarların anlayabileceği şekilde veri saklamaya kullanılır. Bu, kullanıcının özelleştirme ayarları da olabilir, bir güncelleme sunucusu URL'si de.
Senin bu dosyalar, uygulamaların bildirim sesini belirtiyor olabilir.
Telefonu sıfırlasan bile, cihaz 2019'da üretildiyse normaldir.
.xml dosya formatı; bilgisayarların anlayabileceği şekilde veri saklamaya kullanılır. Bu, kullanıcının özelleştirme ayarları da olabilir, bir güncelleme sunucusu URL'si de.
Senin bu dosyalar, uygulamaların bildirim sesini belirtiyor olabilir.
Telefonu sıfırlasan bile, cihaz 2019'da üretildiyse normaldir.
Samsung Galaxy A34 model telefonda tone.xml dosyası olması normal midir?
Pek anlamadım neden var ama sanırım sistemin kendi dosyaları.
Evet kendi dosyaları olabilir. Takıldığım bir nokta var A34 bu sene piyasaya çıkarılmış bir telefon yani 2019 senesinden dosya barındırıyor olması eski parçaları kullandıkları anlamına mı geliyor? Mantığı tam oturtamadım.
Sizin telefonun modeli nedir? Büyük ihtimalle sürümle alakalı bir şeydir parça ile ilgili bir şey olacağına pek olanak vermiyorum olursa yazılımsal olur diye tahmin yürütüyorum.Bunu bende pek oturtamadım benim telefonda o kadar eski değil ama bende de 2019 diyor eski oarçadan kaynaklanabilir ya da sürümün kuruluş tarihi falan olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.