Tonguç Akademi kitlesi hakkındaki düşünceleriniz


Hangi açıdan?


Hocam zaten ortaokul ağırlıklı bir yer ne bekliyordunuz?

Hocam beni mod yapın. Mod mod mod.

:D

Bu Video'yu beğenen inşallah 100 alır, diyen bir kitle için yorum yapmayacağım.

Ben bir kere bile yorum yapmadım. Kitlenin %80 kısmından behsediyorsun.

Diğer YouTuber'lar gibi kötü.

İçlerinde bana kalırsa en iyi anlatımı yapan onlar.
 
Kitle açısından çöp hocaları da kitlelerine göre şekil değiştiriyor sıkıntı hocalarında değil kitlelerinde. Canlı yayınlarına girdiğiniz zaman anlarsınız kitlesinin neden bu kadar kötü olduğunu.
 
2014-2018 arası bence zirve dönemleriydi. Ortaokul ek bilgi kaynaklarımdan biriydi. Daha sonra para vb. gibi şeylerden dolayı biraz bozuldu, Lisede matematik iyi gibi şu anda. Bir de saçma sapan bir kitle geldi şimdi. Şu anda sadece ''bu yorumu beğenenlerin notu 100 olur inşallah'' veya ''adımı oku'' diyen saçma bir kitle var. İlerleyen yıllarda da artacak gibi. Şu anda iyi sayılır ama tam olarak iyi değil. Tonguç Akademi'yi de bitirdiler be. Umarım ileride sadece ortaokula ağırlık vermeyip hepsine eşit önem verirler. Şu anda nefret ediyorum. Kitlesinin %70'i toksik ve çöp.

Sözel dersleri Talha Doğan, Sayısal dersleri ise Mehmet Tuğutlu'nun anlattığı zamanlara geri dönebilsek keşke. O zamanlar Tonguç'u Tonguç yapan efsane ve iyi olduğu zamandı. ☹️
 
Çöp bir kanal LGS de sorulmaması gereken mat soruları soruldu tonguç gibi benzeyen kanallar bizi savunmaya çalışırken tonguç sesini bile çıkarmadı tonguç hakkında düşüncem çöp. Para için her şeyi yapan tiplerden.
 
Kağıda isim yazmaktan isim okumaktan hatta ve hatta dersin %75'ini tonguç denilen çocuğun kaynatmasından ne gibi bir etki bekleyebiliriz ki. Hiçbir öğrencinin tonguçtan öğrendiği bilginin zekada 1 haftadan uzun süre kaldığını düşünmüyorum ders derste dinlenir tekrarı kendin yaparsın nokta.
Çöp bir kanal LGS de sorulmaması gereken mat soruları soruldu tonguç gibi benzeyen kanallar bizi savunmaya çalışırken tonguç sesini bile çıkarmadı tonguç hakkında düşüncem çöp. Para için her şeyi yapan tiplerden.

Hocaların para için çalıştığı çok belli yandaki adam çocukları eğlendir gül eğlen diyor yoksa hiçbir samimiyetliyi yok bence.
 
Benim görüşüm sizinde dediğiniz gibi canlı yayınsız zamanlar çok iyiydi bir de şu maskot tonguç olmasa boş yapıyor 1 2 kere baktım her dakikada reklam yapıyorlar uep falan.
Ortaokula kadar olan dersleri iyi. Lise düzeyinde sadece matematik güzel. O da değişti herhalde.

Kitle çöp. Ama isteyen güzel şeyler kapabilir.

Zaten hocanın o kadar şeyi bilmesi imkansız oda anlatmadan çalışıp anlatıyordur sınıf öğretmeni falandır 1-4 arası sınıflar iyi öğretmen olarak.
 
Benim hocam ve Hocalara geldik daha iyidir.

Hatta, benim hocam içinde olan İlyas Güneş (cCc Dükkan batıran cCc. Dükkan batıran matematik hocası gülmekten ölürsünüz) Tonguç'tan bile yidir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı