Tony stark kimdir?

Bu fani, kendi monologları ile hayatını teknolojinin bir kırıntısını bile kapsamayan, tekerlekli sandalyede geçirir. Bilgisayarın başına oturunca sandalyeye ya da koltuğa ihtiyaç duymaz. Bilgisayar toplarken oyuncu koltuğunu düşünmez. Bu durumdan sıkılan bu bacaksız, Technopat forumun gelişmiş teknolojisi ile kendine özgürlüğünü verecek bacakların peşine düşmüştür. Asıl adı, Augustus Hill..

@184424 düşünsene, 2703 mesaj yazıyorsun ancak 8 en iyi cevap. Değerin mi bilinmiyor, cevapların mı iyi değil (ki hiç sanmam) yoksa sorulara değil de konulara mı mesaj yazıyorsun? Belki de soru açanlar adaletsiz davranmıştır!

Bunun sebebi kimsenin dikkat edip de konu açarken konu yerine soru seçeneğini seçmemesi ve konu'da en iyi cevap seçme diye bir şey olmaması.

@184424 sevdiğim bir dostumdur diğer dostlarım gibi ;)

Hikayem çok karmaşık :D
Bu ismin hikayesini ben yorumlamak istiyorum dostum. Mükemmel hayal gücümle senaryo yaptım izle. 🤣

İsmin: Sparrow+Hawk+_ birleşmeleri sonucunda oluşmuş.
1) Hawk kısmına bakarsak Hawkeye kelimesi ile bağıntısı var. İyi dostluk buradan geliyor.
2) Sparrow kısmına bakarsak Kaptan Jack Sparrow ile bağlantısı var.
3) _ işareti ile Hawkeye'ın oku temsil edilmiş.

Nasıl teori ama? 🤣

Gerçek Tony Stark ilk filmi esnasında çölden kaçmaya çalışırken şehit olmuştur. Yerine geçen klonu Anthony ise ciddiyetsiz narsistik bir adamdır. Sürekli de güler, bu kadar gülecek ne vardı?

hqdefault.jpg

Do1IkiVW4AEaAjO.jpg

Gerçek Tony Stark ilk filmi esnasında çölden kaçmaya çalışırken şehit olmuştur. Yerine geçen klonu Anthony ise ciddiyetsiz narsistik bir adamdır. Sürekli de güler, bu kadar gülecek ne vardı?

Eki Görüntüle 606815

Eki Görüntüle 606816
Kitabın birine göre ise zampara davranışı olan Tony gerçek olan değil, Prototony isminde yaptığı başka bir yapay zekadır. 😇

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı