Çözüldü "Too many request" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alexa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. "https//ubuntuforums.org" sitesine Android tabletten girerken.
"429 too many requests.
You have sent too many requests in a given amount of time."
Hatası alıyorum. Ablamın Android tabletinden denedim aynı hata devam ediyor. Bugün Android tabletten web browser üzerinden Hotmail hesabına girerken.
"Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see Error 400 when signing in - Microsoft Support"
Hatası alıyorum. VPN ile denedim bu sefer "too many request" hatası alıyorum. Servis sağlayıcı Türk Telekom. Acaba bu hata mesajı ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün hotmail hesabına sorunsuzca girebiliyorum. Diğer forum sitesinde halen aynı 429 hatası devam ediyor. Bu hata mesajı ne anlama gelir.

Merhaba arkadaşlar hotmail hesabıma girerken
Kod:
"Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2317517
" hatası tekrardan gözükmeye başladı. VPN ile deneyince "To many request hatası" gözüküyor. Allah aşkına nedir bu hata kodu ve nasıl gidilir. Şimdiden teşekkürler
Hocam bir 30 dakika veya 1 saat sonra tekrar deneyin yine oluyorsa geri dönüş yapabilir misiniz?

Bugün hotmail hesabına sorunsuzca girebiliyorum. Diğer forum sitesinde halen aynı 429 hatası devam ediyor. Bu hata mesajı ne anlama gelir.

Kod:
"Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2317517
" hatası tekrardan gözükmeye başladı. VPN ile deneyince "To many request hatası" gözüküyor. Allah aşkına nedir bu hata kodu ve nasıl gidilir. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Çözüm

Kod:
moderatörün bunu çözüm olarak işaretlemesi ayrı bir saçmalık

Merhaba arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Wifi network değiştirince sorun geçici olarak halloldu. Türk Telekom servis sağlayıcı kullanıyorum sanırım faşizan tutumları nedeniyle bir müşteri hizmetlerini arayıp sonrasında başka bir servis sağlayıcıya geçmem gerekli olacaktır. Hangisi servis sağlayıcı önerirsiniz. Saygılarımla alexa.

Arkadaşlar, internet'e erişimek için Türk Telekom kullanıyorum . Arada modem kendiliğinden hattan düşüyor tekrar aktivasyon için güney yönünde tabletin çevrili olması gerekiyor. Böyle saçma bir hata ilk defa gördüm sanırım tabletleri İslami kurallara göre değiştirmişler TSE standartlarına uyarlamışlar. Bir karikatür vardı ya hani gökten uzaylı gelecek kıblenin yerini soracak. Kim bilir hükümet bu adaptasyon için Google'a ne kadar para vermiştir. Batıdan birileri gözlüyorsa kıs kıs gülüyordur. Tesla yattığı yerde ters dönmüştür. Bırakın allahını severseniz zorbalık ile herkesi müslüman yapmayı Dünya bilim bilim diye dönüp duruyor gerçekten Türklerin işi bitmiş böyle yaptığımız sürece. Bende kuzey kutubuna taşıncağım teknoloji yok medeniyet yok. Penguenler ile birlikte balık avlar yaşamızı sürdürüz. Sorun bu aralar tüm dijital araçlarım hatalı çalışıyor. Sanırım birilerinin dikkatini fazla üzerimize çekmişiz. Ya sabır diliyorum benzer anlamsız sorunlar ile karşılaşanlar için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı