Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.014 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Eylül 2020 #11 Epey bir kas gücünü geliştirmelisin bence. Özellikle de bacak. Top koordinasyonu ise zamanla gelir.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 9 Eylül 2020 #12 Seradotwav dedi: Squatı ek bir alet ile yapmanı hiç önermiyorum, aletsiz yapmanı ise önermem diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Reis zaten "Halıyı dola koy omzuna squad çalış." demedim.
Seradotwav dedi: Squatı ek bir alet ile yapmanı hiç önermiyorum, aletsiz yapmanı ise önermem diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Reis zaten "Halıyı dola koy omzuna squad çalış." demedim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Eylül 2020 #13 Bacak Kasları için En İyi Egzersizler, Bacak Kası Antrenmanı - Ağırsağlam bunu bulabildim hocam, okuyun derim. Ayrıca yapılacak en iyi hareketin squat olduğunu öğrendiğimden, bence tekniğe daha çok yüklenin. 348606 dedi: Reis zaten "Halıyı dola koy omzuna squad çalış." demedim. Genişletmek için tıkla... Hocam, bazı kişiler kilolarla çalıştığı için demiştim onu.
Bacak Kasları için En İyi Egzersizler, Bacak Kası Antrenmanı - Ağırsağlam bunu bulabildim hocam, okuyun derim. Ayrıca yapılacak en iyi hareketin squat olduğunu öğrendiğimden, bence tekniğe daha çok yüklenin. 348606 dedi: Reis zaten "Halıyı dola koy omzuna squad çalış." demedim. Genişletmek için tıkla... Hocam, bazı kişiler kilolarla çalıştığı için demiştim onu.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 9 Eylül 2020 #14 xCheesy99 dedi: Neden ki ? 5 kg dumbell ile yapsam? Genişletmek için tıkla... 5KG iyidir ancak fazlasını önermem.
xCheesy99 dedi: Neden ki ? 5 kg dumbell ile yapsam? Genişletmek için tıkla... 5KG iyidir ancak fazlasını önermem.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #15 Bacak kası çalışın evet ama aşırı şişirmenizi önermem. Sakatlanırsanız sonuçları daha kötü olabilir diye biliyorum.
Bacak kası çalışın evet ama aşırı şişirmenizi önermem. Sakatlanırsanız sonuçları daha kötü olabilir diye biliyorum.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #16 Çok şişirirsen bacaklarını, çevikliğin, süratin falan azalır. Gareth Bale var, adam kas yaptıktan sonra kendini bir daha toparlıyamadı.
Çok şişirirsen bacaklarını, çevikliğin, süratin falan azalır. Gareth Bale var, adam kas yaptıktan sonra kendini bir daha toparlıyamadı.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 9 Eylül 2020 #17 Elementor dedi: Çok şişirirsen bacaklarını, çevikliğin, süratin falan azalır. Gareth Bale var, adam kas yaptıktan sonra kendini bir daha toparlıyamadı. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun.
Elementor dedi: Çok şişirirsen bacaklarını, çevikliğin, süratin falan azalır. Gareth Bale var, adam kas yaptıktan sonra kendini bir daha toparlıyamadı. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #18 xCheesy99 dedi: Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun. Genişletmek için tıkla... Benim bacak kasım biraz var ve çok kasılabiliyor. Bir de siz futbolcu olacağınız için bir Traore kadar abanmayın
xCheesy99 dedi: Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun. Genişletmek için tıkla... Benim bacak kasım biraz var ve çok kasılabiliyor. Bir de siz futbolcu olacağınız için bir Traore kadar abanmayın
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #19 xCheesy99 dedi: Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle tecrübeli değilim ama fazla yüklenmemekte fayda var. Çok sıska olursan da iyi olmaz, çabuk sakatlanma riskin falan olur. Dozunu ayarlamak lazım.
xCheesy99 dedi: Doğru dedin hocam ama çok yüklenmek değil amacım. Sadece hafif kaslı bir görüntü olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle tecrübeli değilim ama fazla yüklenmemekte fayda var. Çok sıska olursan da iyi olmaz, çabuk sakatlanma riskin falan olur. Dozunu ayarlamak lazım.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 9 Eylül 2020 #20 Şimdi sadece squat mı yapayım yani futbol dışında? Ve arka bacak geliştirir mi o hareket? Aynı zamanda ip atlayacağım.
Şimdi sadece squat mı yapayım yani futbol dışında? Ve arka bacak geliştirir mi o hareket? Aynı zamanda ip atlayacağım.