Top Lane için Tutuştur mu Işınlan mı?

Ya ben anlamıyorum bu oyuna yeni başlayanlara neden böyle davranılıyo? Türk milleti olarak küçünsemeyi bırakın artık
Bu bir aşağılama değil, doğrusunu söylüyorum. Sen koridora neden ışınlanma alınır ve ne zaman, nerede ve nasıl kullanılır bilmedikten sonra yine takası kaybedip öleceksin, sonra ışınlanmayı kullanıp yine öleceksin, bu sefer oyundan tam düşeceksin. Tutuştur alsan ne fark edecek, takasa girmeyi bilmedikten ve koridorda pozisyon olarak üstünlük sağlayamadıktan sonra? Bunları biliyor musun, tabii ki hayır. Şu alıntıladığın yorumumda hiçbir aşağılama bulunmuyor, olanı ve olacak şeyi yazdım.
 
Millet elo falan vızıldamışta CLG tanınmış kişiler de alabiliyor, zırva bunlar. Ayrıca senin Hero'ya hakimiyetin, oynayış tarzın, elindeki ve karşındaki Hero bunlar etken.
 
Her zaman tutuştur almanı öneririm. Solo q oynuyorsun ve takım oyunu yok denecek kadar az. O yüzden her zaman al tutuşturu ve en azından koridorunu kazanki sonrasında gidip diğer koridorlara yardım edebil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı