Top lane Yone build, rün, taktik ve matchup rehberi önerisi

OTP Yone main biri olarak (%85 playrate) Yone Geralt kanalını izlemeni öneririm. Top lanede maalesef ölümcül tempo gittiğinden beri çok güçsüz. Eğer karşına çok ağır CT gelirse Mahvolmuş çıkana kadar pasif oyna. Mahvolmuş'tan sonra hem lanede kalmak kolaylaşıyor hem de karşındaki tankı eritebiliyorsun. Onun dışında ben karşımda dürten bir karakter olduğu zaman ayağı çabuk, tank tarzı bir şey olduğu zaman da Yenilmez+Kemik Zırh çekiyorum. Sorun olursa cevaplayabilirim.

OTP Yone main biri olarak (%85 playrate) Yone Geralt kanalını izlemeni öneririm. Top lanede maalesef ölümcül tempo gittiğinden beri çok güçsüz. Eğer karşına çok ağır CT gelirse Mahvolmuş çıkana kadar pasif oyna. Mahvolmuş'tan sonra hem lanede kalmak kolaylaşıyor hem de karşındaki tankı eritebiliyorsun. Onun dışında ben karşımda dürten bir karakter olduğu zaman ayağı çabuk, tank tarzı bir şey olduğu zaman da Yenilmez+Kemik Zırh çekiyorum. Sorun olursa cevaplayabilirim.
Teşekkürler. Yonede Kritik vuruşa mı, AD'ye mi, AP'ye mi yoksa Can çalmaya mı önem verilmeli

Teşekkürler. Yonede Kritik vuruşa mı, AD'ye mi, AP'ye mi yoksa Can çalmaya mı önem verilmeli
Yone'de AP kasmak çok mantıksız, bildiğim kadarıyla sadece W'suyla ve pasifi yüzünden ikinci oto vuruşuyla vuruyor. Ne kasacağın karşıdaki eşleşmeye göre değişir, örneğin heali olan Vlad, Sylas gibi bir karakter varsa Fani Hatıratı çıkabilirsin. Kritik kasmak önemli çünkü bildiğin gibi Yone'nin kritik şansı ikiye katlanıyor. Benim genel kullandığım build ise şöyle, ilk item Mahvolmuş, ikinci item Kalkanyay, üçüncü item Ebedi Kılıç, dördüncü itemi ise karşıdaki takıma göre alıyorum, AD hasarları çoksa Ölümün Dansı, AP ve CC'leri çoksa Aklın Sonu, hem AD hem AP hasarları varsa Jak'Sho alıyorum. Karakter kırılgan olduğundan dolayı hasarını topladıktan sonra dayanıklılık itemi çıkmak gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı