wlademirpuding
Hectopat
Daha fazla
Bisikletim Almanya'dan geldi ve lastikte hava yoktu. Hava basayım derken baktım pompamın ucu olmuyor ve nasıl hava basacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam pompam var zaten sıkıntı pompamın ucu buna uymuyor ve benzinlikte ki pompayıda denedim olmadı.Benzin istasyonuna git oradan hava pompası var ücretsi basabilirsin veya pompa al.
Hocam pompam var zaten sıkıntı pompamın ucu buna uymuyor ve benzinlikte ki pompayı da denedim olmadı.
nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz çünkü bilmiyorum.ya da ona özel uclar satılıyor onlardan al.
Malesef pompam o kadar yüksek basınç veremiyorPompanın ucunun topa girmesine gerek yok yuksek basınc uyguladigi için hava basabilirsin.
Hava tabancasini topun sibobuna denk getirip tetiğe bas.
Dunlop kullanıyor hocam.İç lastiğiniz presta (ince uç) mı yoksa schrader (kalın uç) mu kullanıyor?
Benzinlikteki olmadıysa büyük ihtimal presta kullanıyordur. Benzinlikteki pompalar presta uyumlu değillerdir. Presta uyumlu pompanız olması gerekli.
Yine benzinlikten veya normal bir pompayla hava basamazsınız. Kendine özel pompaları var, onları kullanmanız gerekli.Dunlop kullanıyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.