Top tier klavye önerisi

xaires

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bütçe sinirim yok. Yurt disindan getirtme sansim var ama tercihim Türkiye'den almak ama. Suanlik aklimda ying75 veya pwnage 65 var. Siz ne onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçe sinirim yok. Yurt disindan getirtme sansim var ama tercihim Türkiye'den almak ama. Suanlik aklimda ying75 veya pwnage 65 var. Siz ne onerirsiniz?

Top tier istiyor isen kendin toplayacaksın. Eğer getirtebileceksen yardım edeyim Türkiye'de de seçenekler var biraz toplayabilirim diyor isen.

Wooting klavyelere bakabilirsin. Olmadı pwnage al.
Fiyata bakıp top tier olduğunu anlıyoruz öyle deme.

Top tier istiyor isen kendin toplayacaksın. Eğer getirtebileceksen yardım edeyim Türkiye'de de seçenekler var biraz toplayabilirim diyor isen.

Kategori>klavye>sırala>fiyat:yuksekten dusuge. Iste top tier klavyemiz.

Yurt dışından getirme sansin varsa Wooting 80he alabilirsin.

Wooting düşündüm ama ilk tercihim Türkiye'den almak oldugu icin buradaki secenekler ne olur sizce.

Cok guzel olur.

Wooting düşündüm ama ilk tercihim Türkiye'den almak oldugu icin buradaki secenekler ne olur sizce.

Cok guzel olur.

Bu komboyu yapabilirsin. Keycaps olarak istersen Türkiye'den al istersen yurtdışından fark etmez, pbt olsun yeterli olur. Kasanın beyazı da stoklara gelecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…