Merhaba bütçe sinirim yok. Yurt disindan getirtme sansim var ama tercihim Türkiye'den almak ama. Suanlik aklimda ying75 veya pwnage 65 var. Siz ne onerirsiniz?
Merhaba bütçe sinirim yok. Yurt disindan getirtme sansim var ama tercihim Türkiye'den almak ama. Suanlik aklimda ying75 veya pwnage 65 var. Siz ne onerirsiniz?
Fiyata bakıp top tier olduğunu anlıyoruz öyle deme.Wooting klavyelere bakabilirsin. Olmadı pwnage al.
Top tier istiyor isen kendin toplayacaksın. Eğer getirtebileceksen yardım edeyim Türkiye'de de seçenekler var biraz toplayabilirim diyor isen.
Fiyata bakıp top tier olduğunu anlıyoruz öyle deme.
Yurt dışından getirme sansin varsa Wooting 80he alabilirsin.
Top tier istiyor isen kendin toplayacaksın. Eğer getirtebileceksen yardım edeyim Türkiye'de de seçenekler var biraz toplayabilirim diyor isen.
Fiyata bakıp top tier olduğunu anlıyoruz öyle deme.
Wooting düşündüm ama ilk tercihim Türkiye'den almak oldugu icin buradaki secenekler ne olur sizce.
Cok guzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.