P PC213 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Bazıları vuruş tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyor. Bende tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
H HqrunN Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 PC213 dedi: Bazıları vuruş tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyor. Bende tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bacak çalışmakta gerekli bacağı güçsüz olanın sert vurmasını beklemeyiniz. Vuruş tekniğide önemli. hem bacak çalışın hemde vuruş tekniğinizi geliştirin sizin için daha iyi olacaktır.
PC213 dedi: Bazıları vuruş tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyor. Bende tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bacak çalışmakta gerekli bacağı güçsüz olanın sert vurmasını beklemeyiniz. Vuruş tekniğide önemli. hem bacak çalışın hemde vuruş tekniğinizi geliştirin sizin için daha iyi olacaktır.
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #3 Ayakkabı, vuruş tekniği, bacak kası. Bunlar önemli kanka.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 12 Aralık 2023 #4 PC213 dedi: Bazıları vuruş tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyor. Bende tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Top önemli, ayakkabı önemli, vuruş şeklin önemli, bacak kasın önemli. Örnek: Hulk adında futbolcuya bakalım, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
PC213 dedi: Bazıları vuruş tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyor. Bende tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Top önemli, ayakkabı önemli, vuruş şeklin önemli, bacak kasın önemli. Örnek: Hulk adında futbolcuya bakalım, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Güç önemli ama teknik de şart.