Selam arkadaşlar. Bu akşam kasa toplamayı tamamlaım çalıştırdım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Kasada ekran kartı hariç her şey yeni, ekran kartı olarak elimde olan ekran kartını taktım (önceki kasamdan çıkardım ve önceki kasa da problemliydi, ekran kartında problem olması ihtimali var bu sebeple). Çözüm olarak ekran kartını çıkarıp tekrar taktım, RAM'leri çıkarıp tekrar taktım ama bir işe yaramadı. Sorun büyük ihtimalle ekran kartında ama yeni ekran kartı almadan önce deneyebileceğim başka bir şey varsa denemek istiyorum.
Not: Ekran kartının fanları çalışıyor, kablolamada sıkıntı yok (PSU'dan çıkan PCI-e kablosu ekran kartına bağlı). Anakarta da düzgün takılı olduğunu varsayıyorum kartın, çünkü ekran kartını anakarttan çıkardığımda fanlar çalışmıyor, takınca çalışıyor.
Not: Ekran kartının fanları çalışıyor, kablolamada sıkıntı yok (PSU'dan çıkan PCI-e kablosu ekran kartına bağlı). Anakarta da düzgün takılı olduğunu varsayıyorum kartın, çünkü ekran kartını anakarttan çıkardığımda fanlar çalışmıyor, takınca çalışıyor.