Topladığım Sistem Hakkında Düşünceleriniz

Dediğim gibi bütçe kısıtlı, öğrenciyim. RX 580 ikinci el fiyatları 900 1000E bulacak gibiyim, ama 1650S ikinci el yok yani çok zorlanacağım gibi. Kasa ve 1 adet ek RAM'i ilerde ekliyeceğim 2x8 şeklinde(2slot var), onboard bu sistemi mermere kurmayı düşünüyorum :d. PSU konusunda daha fazla bütçe ayıramam gibi.

Teşekkürler, araştırmak gerekiyor iyice her şeyi.
Siz bilirsiniz fakat PSU sorun çıkartabilir diye söylemiştim. Mermere de kursanız sistem çok ısınacaktır.

XPG ısınsa bile LED'leri kapatılır sıkıntı olmaz.

İşlemci olarak 1600 12 nm ve anakart olarak B450 S2H alın.

SSD konusunda Samsung'un 450 TL'ye 3000OKUMA 1300YAZMA SSD'si var onu düşğneceğim galiba.
İşlemci olarak 1600 12 nm, 2600'den daha mı iyidir ne konuda iyidir, anakart olarak B450 S2H vr ready ve Gigabyte fan stop özelliği var ek olarak ama fiyatı +40TL, B450 H da ise 3600MHz RAM var. Açıklayıcı yazarsanız sevinirim herkesin bir fikri var ama sebesiz söyleyince hiçbirinin anlamı yok, teşekkürler.

Siz bilirsiniz fakat PSU sorun çıkartabilir diye söylemiştim. Mermere de kursanız sistem çok ısınacaktır.

Tamamdır dediklerinizi hesaba katacağım ekran lartı olarak 1650S veya 1660 ikinci el kovalayacağım en azından ısınması daha az gibi ve daha yeni.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı