Topladığım Sistem hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim ben sizden babamla ilgili birşey istemedim sadece şakasına söyledim hep ben babama danıştım herşeyi ayarla bakarız dedi kesin olmayan birşey yok

O zaman bunu ilk başta söyleyeceksin, kalkıp sen önce babamı nasıl ikna edeyim dersen bizde öyle anlarız.

Ben sadece şakasına yazdım onu öneri filan istemiyorum sizden rahat olun bu sistemi yeni bilgisayar alıcağım için nasıl olduğunu öğrenmek amaçlı size danışdım babamda alıcak yani kesin olmayan birşey yok ortada

Sercan kardeşim arhkam kim oluyorda affetmez diyorsun bu forumda herkes birbirini terslese olurmu öyle

Asıl sen kimsin ki bizim aramızda ki olaya giriyorsun? Aramızda ki diyalogdan dolayı bana takılıp yazmış şakasına amaç sana laf göndermek değil yani. Ben kimseyi terslemedim. Sen millete kalkıp öneri yazdırıp, konu açıp sonunda bunu nasıl ikna ettireceğim dersen bırak o kadarını da yazalım yani.

Sercan kardeşim arhkam kim oluyorda affetmez diyorsun bu forumda herkes birbirini terslese olurmu öyle

Kardo ben şakasına demiştim. Olmaz tabi işin esprisini anlamayınca yanlış anlaşılmalar çıkıyor. O yüzden sakin ol sinirlerine hakim ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı