Topladığım sisteme uygun PSU önerisi

aydinbozkurt

Centipat
Merhaba, arkadaşlar. Sistem olarak bunu topladım fakat PSU konusunda bazı sıkıntılar yaşadım, seçtiğim anakartta 8+4 pin CPU girişi var. Buna uygun bir PSU'ya ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 7 3800X.
Anakart: ASUS ROG STRIX X570-E GAMING.
RAM: G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z Neo.
Kasa: RGB Corsair iCUE 465X RGB.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8 GB.
Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD.
Samsung 1TB 860 Qvo SATA 3.0 2.5" SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız PSU'da 4+4 EPS sadece 1 tane, X570 anakartlarda 8+4 EPS olduğunun umarım farkındasındır.
Attıklarınız ile Cooler Master MWE 80PLUS 650W white arasında nasıl bir fark var biliyor musunuz?
Hangisi daha iyi vs. Elektrik oranları sıkıntı değil, sertifikaların ne oldğunu biliyorum, geriye kalan günlük kullanım fan gürültü vs. bahsediyorum.

Attığınız PSU'da 4+4 EPS sadece 1 tane, X570 anakartlarda 8+4 EPS olduğunun umarım farkındasındır.

Attıklarınız ile Cooler Master MWE 80PLUS 650W white arasında nasıl bir fark var biliyor musunuz?
Hangisi daha iyi vs. Elektrik oranları sıkıntı değil, sertifikaların ne oldğunu biliyorum, geriye kalan günlük kullanım fan gürültü vs. bahsediyorum.
Kusura bakmayın. Bulduğumu attım bir şeye bakıyordum da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı