Toplam 10 fanı kontrol edebilmek için hub önerisi

purplessss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aldığım sistemde şu fanlar bulunmaktadır.

Ön panel 3x120mm BitFenix kasada gelen fanlar.
Egzoz fan 120mm BitFenix kasada gelen fan.
Altta apnx F/P1-R kasa fanı 3x120mm.
Üstte ise Thermalright frozen Horizon 360 ARGB 360mm sıvı soğutucusu var yani toplamda 10 fanı kontrol etmem için kontrolcü lazım bana yardımcı olabilir misiniz?

Aga elindeki fanların pinlerini kontrol et. Benim kasamdaki 7 fan 3 pin, sıvı soğutucu 6 pin.

Sıvı soğutucuyu anakarttan, fanları RGB Controller üzerinden yönetiyorum. Pin çıkışlarına bak.

Aga elindeki fanların pinlerini kontrol et. Benim kasamdaki 7 fan 3 pin, sıvı soğutucu 6 pin.

Sıvı soğutucuyu anakarttan, fanları RGB Controller üzerinden yönetiyorum. Pin çıkışlarına bak.

Henüz yeni sipariş verdim hepsi toplu gelsin diye kontroller aramaya başladım ondan pinleri kontrol edemiyorum hocam.

Henüz yeni sipariş verdim hepsi toplu gelsin diye kontroller aramaya başladım ondan pinleri kontrol edemiyorum hocam.

Acele etme. Aslında etsen de sorun olmaz iade ediverirsin.

Dediğim gibi bendeki 7 kasa fanı 3 pin, sıvı soğutucu 6 pindi. Sıvı soğutucuyu anakarta taktım. 6 pin kontroller almıştım başta, onu iade etmiştim boş yere.

Acele etme. Aslında etsen de sorun olmaz iade ediverirsin.

Dediğim gibi bendeki 7 kasa fanı 3 pin, sıvı soğutucu 6 pindi. Sıvı soğutucuyu anakarta taktım. 6 pin kontroller almıştım başta, onu iade etmiştim boş yere.

Şu an sipariş verebileceğim ARGB de kontrol edebileceğim bir önerin var mı peki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı