Toplam 1500-2000 TL Arası Klavye ve Mouse Önerisi

mechh

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar

1500-2000 TL arası klavye ve mouse arıyorum. Aklımda Rival 600 ve Apex 7 var düşünceleriniz veya önerileriniz var mı?

Elimin büyüklüğü bilek başlangıçtan orta parmağa: 20cm
Yükseklik:10cm
Tutuş stlim: Claw-Palm

Son düzenleme:
Öneri için teşekkürler ama klavye olarak büyük ihtimalle Cooler Master seçmeyeceğim mousea da sadece kablosuz olduğu için 1000tl gibi bir fiyat vermek çok fazla.

SteelSeries set tamamlamak istiyorum aslında CM'ı da hiç araştırmadım arkadaşlarımdan falan duymadım o yüzden biraz önyargılıyım, mouse olarak da kablosuz mouseları çok tasvip etmiyorum ya

Sen kafanda alacağın ürünleri belirlemişsin zaten. 😀 CM en az SteelSeries kadar kaliteli bir marka. Apex 7 çok boş özelliklerle dolu bir klavye OLED ekran vs. ve bunlar ürünün fiyatını arttırıyor. SS'in ise Yüksek bütçeli mouse modellerinde başarılı olduğunu düşünmüyorum.(R710,R600).

Evet haklısın, biraz fanboyluk var ama olumsuz bir şey de duymadım rival 600 yanları erimesi dışında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı