Toplam 200 TL Klavye ve mouse önerisi

241301

Kilopat
Arkadaşlar 150 TL civarı kulaklık, 100-120 TL civarı klavye arıyorum. Yardım ederseniz mutlu olurum.
EDİT: Başlığı yanlış girmişim, 150 TL kulaklık, 100-120 TL klavye yapar mısınız?

Son düzenleme:

Klavye sağlam mıdır? Kullanım ömrü yaklaşık ne kadardır.

Daha önce hiç kullanmadım. Kullanım ömrü için bir şey söyleyemem. Ama kalite olarak bu fiyata Logitech daha iyi bir marka bulamazsın.

logitech g103 önermem. 1 yıla kalmadan tuşların sertleştiğini biliyorum ve temizlemesi çok zor. Ben o klavyeye logitech in klavyesi diyemem çok kötü. Bloody b120 öneririm bir de mekanik düşünürsen 20 tl arttırabiliraen Gamepower Warlock var indirimde bir de Rampage Rapido Plus öneririm. Şuan Bloody b2100 setindeki klavyeyi kullanıyorum ve mekanik sesini sevmiyorum. Ama klavye banaa mekanikleri hiç aratmıyor B120 aynı mıdır bilmem ama Bloody iyi marka.
Kulaklık için kim ne derse desin o bütçenin kralı gamepower dır. O fiyatlara bulabilceğin ve beğenecğin herhangi gamepower modeli işini görür. James Donkey 711 ve 710 dan uzak dur iyi değiller. Rampage Forte y de düşünebilirsin. Ama bütçen varsa Gamepower medusa almalısın. Bu fiyata marka kulaklıklar yok, ve bu forumda sürekli şukadar arttır bukadar arttı pişman olursun vs. Alan kimse pişman olmuyor 3-5 çürük çıkıyor, ki o marka kulaklıklarda da var. Bırakın marka sevdasını paraa varsa marka alınır. Ben şuan Rampage sn r7 mesh kullanıyorum, mikrofonu Arctis 3 e taş çıkarır çok güzel. Ama kulaklığı için aynısını diyemem, 2-3 saat sonea kulak ağrıtıyor. Ama ben 110 tl ye aldım, o fiyata o mikrofon bir mucize.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı