Toplam 2400 TL'ye klavye ve mouse önerisi

futs

Hectopat
İkisi için toplam 2400 TL.
Duruma göre belki biraz daha arttırabilirim ama mümkünse 2400'ü geçmemesi daha iyi olur. Eğer bu fiyata doğru düzgün klavye yoksa önceliğim mouse olduğu için bütçeyi tamamen mouse için harcamayı düşünüyorum, klavyeyi daha sonra da alabilirim.
Elim 20 cm, palm grip tutuş.
RGB vs. şart değil.
Yurt içinden almak önceliğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi için toplam 2400 TL.
Duruma göre belki biraz daha arttırabilirim ama mümkünse 2400'ü geçmemesi daha iyi olur. Eğer bu fiyata doğru düzgün klavye yoksa önceliğim mouse olduğu için bütçeyi tamamen mouse için harcamayı düşünüyorum, klavyeyi daha sonra da alabilirim.
Elim 20 cm, palm grip tutuş.
RGB vs. şart değil.
Yurt içinden almak önceliğim.

Model I (Disconnecting sorunu aklınızda dursun)
Gk61.
2000 gibi bir şey.
Bütçe 3000'e zorlanırsa Gladius 3 aımpoınt şu kampanyayla: Elektronik: ASUS okula dönüş geri ödeme kampanyası
Bir de GK61.

Umarım klavyenin boyutu sıkıntı olmaz.

Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım da eğer GK61 alırsam kapıda falan ekstra bir vergi ödemem gerekecek mi, gümrükte kalma durumu olur mu?

Sadece ürünün fiyatı 30 Euro yani 1139 TL'yi geçmediği sürece klavye gümrükten geçer.
Bir aksilik olur da kalırsa Amazon bu konuda size yardımcı olabilir.
Üründe bir sorun varsa satıcıyla iletişime geçerek değişim falan alabilirsiniz rahatlıkla ancak tekrar 10 gün bekleyebilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorsanız al satçılardan Z11, Z686, Z94 bakabilirsiniz ancak GK61 optik olmasıyla diğerlerinden daha iyi oluyor.

Örnek link: https://www.sahibinden.com/listing/...mekanik-gaming-klavye-sifir-1193261881/detail

Sadece ürünün fiyatı 30 euro yani 1139 TL'yi geçmediği sürece klavye gümrükten geçer.
Bir aksilik olur da kalırsa Amazon bu konuda size yardımcı olabilir.
Üründe bir sorun varsa satıcıyla iletişime geçerek değişim falan alabilirsiniz rahatlıkla ancak tekrar 10 gün bekleyebilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorsanız al satçılardan Z11, Z686, Z94 bakabilirsiniz ancak GK61 optik olmasıyla diğerlerinden daha iyi oluyor.

Örnek link: https://www.sahibinden.com/listing/...mekanik-gaming-klavye-sifir-1193261881/detail

Teşekkürler.

Model ı mouse aklıma yattı almayı düşünüyorum da FPS oyunları oynayan birisi için uygun mu?

Uygun ancak hem disconecting sorunu var hem de Gladius 3 aımpoınt onu 2'ye 3'e katlar.
Bütçe yoksa tercih edebilirsiniz model I, bir sorun olursa Glorious yardım eder diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı