Merhaba Lise 11.Sınıf Kaynaştırma öğrencisiyim. Devamsızlıklarım 20.5 özürlü, 8 özürsüz. Normal sınır 30. Son haftalar gelmek istemiyorum. Gelmesem sınıfta kalır mıyım?
Merhaba lise 11.sınıf kaynaştırma öğrencisiyim. Devamsızlıklarım 20.5 özürlü, 8 özürsüz. Normal sınır 30. son haftalar gelmek istemiyorum. Gelmesem sınıfta kalır mıyım?
Merhaba Lise 11.Sınıf Kaynaştırma öğrencisiyim. Devamsızlıklarım 20.5 özürlü, 8 özürsüz. Normal sınır 30. Son haftalar gelmek istemiyorum. Gelmesem sınıfta kalır mıyım?
Merhaba lise 11.sınıf kaynaştırma öğrencisiyim. Devamsızlıklarım 20.5 özürlü, 8 özürsüz. Normal sınır 30. son haftalar gelmek istemiyorum. Gelmesem sınıfta kalır mıyım?
Kaynaştırma/bütünleştirme öğrencileri ile özel eğitim meslek liselerine kayıtlı olan öğrencilerin devamsızlık süresi kaç gündür?
Tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitimlerine devam eden özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler ve özel eğitim meslek liselerine kayıtlı olan öğrencilerin özürsüz devamsızlık süresi 20 günü geçmemek kaydıyla toplam devamsızlık süresi 70 gün olarak uygulanır.
Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Detaylı bilgi için Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin İkinci Bölüm'ü olan "Geç Gelme, Devamsızlık ve İlişik Kesme" kısmı okunabilir...