Toplama bilgisayar kurulumu.

dddrr94

Kilopat
Yakın zamanda sistem topladım ama sistemi kurmayı bilmiyorum. Bilgisayar kurulum rehberi videolarını izledim ama bu işi yapabileceğimi cidden sanmıyorum. İzmir’de bu işi yapacak güvenilir bildiğiniz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütün parçaları aynı terden aldıysanız, aldığınız yerde kurulum yaparlar.

Gaziemir de isen bir tost ayran a bakar [emoji39][emoji41]
Şaka şaka. Burada isen hallederim. 1tl ye anlaşırız. Maksat para kazanmak.

Vatan bilgisayardan kasa için bir ürün aldıysanız veya alacaksanız gidip götürün montaj yapsınlar veya güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan işinizi halledebilirsiniz.

Gaziemir de isen bir tost ayran a bakar [emoji39][emoji41]
Şaka şaka. Burada isen hallederim. 1tl ye anlaşırız. Maksat para kazanmak.

Normalde oluru nedir bu işin bilmiyorum hocam ama neyse gerçekten öderim. Tek isteğim güvenilir ve işten anlayan biri.

Evet, başlık açma sebebim de bu zaten.
Vatan bilgisayardan kasa için bir ürün aldıysanız veya alacaksanız gidip götürün montaj yapsınlar veya güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan işinizi halledebilirsiniz.

Hayır maalesef Vatan’dan bir şey almadım. Güvenilir bilgisayarcı tanıdığım yok belki vardır diye açmıştım başlığı.

Eksik birşeyin var ise klavye fare monitör gibi vatandakiler ile görüş, kendilerinin toplamasını işte büyük ihtimal ile yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…